Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubomoran

Kelly Brook prekinula s Thomom Evansom zbog bivšeg dečka

kelly
Pixsell
01.02.2013.
u 11:16

– Kelly nikad nije prestala voljeti Dannyja. Iako se između njih ništa nije događalo dok je bila s Tomom, Tom je bio jako ljubomoran na njihov odnos, a Kelly ga nije željela prekinuti.

Prsata britanska starleta Kelly Brook i igrač ragbija Thom Evans prekinuli su nakon dvije godine veze. Thom se više nije mogao nositi s time da je Kelly ostala prijateljica s bivšim dečkom Dannyjem Ciprianijem, s kojim se redovito čula i nalazila.

– Kelly nikad nije prestala voljeti Dannyja. Iako se između njih ništa nije događalo dok je bila s Tomom, Tom je bio jako ljubomoran na njihov odnos, a Kelly ga nije željela prekinuti. Poslije jedne svađe previše, odlučili su prekinuti. Kelly je shrvana i Danny joj je veliki oslonac ovih dana. Ipak, zna da je tako najbolje – ispričao je prijatelj para za The Sun.

A sada kada je opet slobodan, 27-godišnji Evans odlučio se posvetiti glumačkoj karijeri i već se iz londonskog doma, koji je dijelio sa 33-godišnjom Brook, preselio u Los Angeles, gdje će pokušati ostvariti svoj san.

– Tom je oduvijek htio živjeti u L.A.-u, ali Kelly je bila protiv toga – dodao je izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije