Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Kate Middleton je trudna, potvrda je stigla iz kraljevske palače

kate i william (1)
Press Association/PIXSELL
03.12.2012.
u 17:28

Vojvotkinja od Cambridgea popodne je zbog mučnina završila u bolnici gdje će ostati nekoliko dana da bi se odmorila

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea radosni su što vam mogu objaviti da očekuju prinovu – službeno je priopćenje s engleskog kraljevskog dvora koje su jučer poslijepodne prenijeli svi svjetski mediji. Nagađanja o trudnoći Kate Middleton tako su dobila i službenu potvrdu. U priopćenju stoji kako je ova vijest, osim roditelje, jako razveselila i kraljicu Elizabetu, princa Williama i ostale članove kraljevske obitelji.

Jučer poslijepodne Kate je provela na pretragama u bolnici “King Edward VII”. Vojvotkinja je zbog jutarnjih mučnina dehidrirala i zato je potražila liječničku pomoć. “Kako je vojvotkinja u ranoj trudnoći, u bolnici će ostati nekoliko dana na promatranju i nakon toga će se odmarati kod kuće”, piše u priopćenju s dvora. O trudnoći vojvotkinje nagađati se počelo početkom rujna kada je sa suprugom bila u službenom posjetu Singapuru. Uzvanici na jednom od primanja u Singapuru primijetili su kako je Kate odbila piti vino, na temelju čega su počela šuškanja o njezinoj trudnoći.

Da ipak nije samo riječ o glasinama, u studenom je potvrdila i Kateina prijateljica iz djetinjstva Jessica Hay. Jednom australskom časopisu otkrila kako je Kate trudna te vijest namjerava potvrditi u prosincu kada uđe u drugo tromjesečje trudnoće.

– Presretni su zbog bebe, ali vijest su potvrdili samo bliskim prijateljima i obitelji. Žele pričekati još neko vrijeme kako bi bili sigurni da je sve u redu i tada će vijest potvrditi medijima – izbrbljala se tada Jessica Hay

Par se trudio ne obazirati na novinske naslove, a William je nedavno izjavio kako mu je želja jednog dana imati veliku obitelj, ali nije htio otkriti je li mu supruga trudna.

Sretna vijest obradovala je i britanskog premijera Davida Camerona, koji je na svom Twitter profilu napisao: “Oduševljen sam ovom novosti, oni će biti predivni roditelji.”

Ključne riječi

Komentara 9

KL
klubuhb1
18:23 03.12.2012.

Pa kaj s tim, trudna je i moja susjeda, nosi dvojke a o tome nitko ne piše. Počnite se več jedanput baviti novinarstvom a ne tračevima.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:30 03.12.2012.

Tata je Harry? Provjerili su na DNK testu?

ME
mergud
17:44 03.12.2012.

A tko je tata,zašto to ne piše ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije