Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupa zanimacija

Jon Bon Jovi: Sport me stajao više od droge

bon jovi (1)
Željko Hladika/Pixsell, Petar Glebov/Pixsell
05.03.2013.
u 12:28

Pjevač se pojadao da je na svoju momčad američkog nogometa tijekom godina spiskao cijeli imetak

Otkako se pojavio na sceni osamdesetih godina prošlog stoljeća, Bon Jovi spiskao je cijelo bogatstvo na Philadelphia Soul, momčad američkog nogometa čiji je suvlasnik već dugi niz godina.

Nedavno je otkriveno da je Steven Tyler iz Aerosmitha dosad popušio, progutao, ušmrkao i ubrizgao raznih droga u vrijednosti šest milijuna dolara. Jon tvrdi da je to prava sitnica prema lovi koju je on utukao u sport.

– Ako ćemo pričati o gubljenju novca, samo da vas podsjetim da sam ja vlasnik nogometne momčadi – našalio se gostujući u australskom radio šou koji vode Kyle i Jackie O.

– Droge su ništa prema nogometu. Zamislite da ste Tylerov računovođa: "Steve, moramo razgovarati... šest milijuna za droge..." A sve ove godine koliko ga poznajem, on je oduvijek bio trijezan.

Bon Jovi ušao je u šesto desetljeće života, ali još ne posustaje. Jon i članovi benda – David Bryan, Tico Torres i Richie Sambora – trenutačno su na turneji Because We Can, na kojoj promoviraju svoj dvanaesti album "What About Now".

– Sjećam se da sam posljednji put na turneju autobusom išao 1986. Otad moje dupe više nije ušlo u bus. Mi smo tako veliki da John Travolta radi za mene – pohvalio se Bon Jovi kojem ipak sve teže pada slobodno vrijeme između koncerata:

– Na bini je super, ali u međuvremenu zna biti vrlo dosadno – priznaje Jovi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije