Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Jelena Rozga: Ni sa 34 godine još nisam stara za udaju!

jelena rozga
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.06.2012.
u 14:16

Do ranih jutarnjih sati u kafiću Spalatin bili su Nataša Janjić i Joško Lokas. Nisu javno izmjenjivali nježnosti, ali su bili vrlo bliski

Prošlogodišnja pobjednica Splitskog festivala Jelena Rozga i ove je godine bila zvijezda prve izlučne večeri popularnog festivala. Pitanja o udaji nije mogla izbjeći.

– Svi mi stvaraju pritisak da se udam, govore da mi je vrijeme za obitelj i djecu. Kao “stara sam” sa 34 godine – veselo nam je kazala Jelena Rozga, koja je za nastup u svom Splitu stavila ekstenzije. Jako vjeruje u uspjeh pjesme “Solo igračica” koja je, kao i mnoge njene uspješnice, izašla iz pera Vjekoslave i Tončija Huljića. I dok muški dio splitske publike na Prokurativama tvrdi da je Jelena najzgodnija žena na estradi, ženski je dio komentirao njezinu sjajnu liniju, veselu haljinicu i vrhunske salonke. U četvrtak navečer, do ranih jutarnjih sati u kafiću Spalatin, bili su Nataša Janjić i Joško Lokas. Očevici kazuju da nisu javno izmjenjivali nježnosti, ali da su bili vrlo bliski. Prvu izlučnu večer vodili su Antonija Blaće i Ivo Perkušić

Komentara 10

GO
goga12
09:57 02.07.2012.

E nek je Bralić pobijedio.

Avatar amore
amore
15:59 30.06.2012.

Zašto bi bila stara, treba uživati u životu i slobodi;)

TA
tatamlata
15:52 30.06.2012.

a nisi ni premlada ;/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije