Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni spektakl

Jelena Rozga i Halid Bešlić na Jarun Piknik Festivalu

jelena rozga
08.04.2013.
u 08:25

Jarun Piknik Festival održavat će se od 1. - 5. svibnja na Otoku hrvatske mladeži.

Jelena Rozga potvrdila je nastup na Jarun Piknik Festivalu na kojem se očekuje tisuće posjetitelja. Ovo je prvi njezin nastup nakon izlaska "Nirvane". Koncert će se održati 2. svibnja, a lijepa Splićanka najavljuje spektakl. - Zagrebačka publika ima posebno mjesto u mom srcu. Velika su mi podrška sve ove godine, a koncerti u Zagrebu su uvijek za pamćenje. Pozivam sve da nam se pridruže na Jarunu i obećavam nezaboravan provod, rekla je pjevačica.

Jarun Piknik Festival održavat će se od 1. - 5. svibnja na Otoku hrvatske mladeži. Ovaj petodnevni gastro – glazbeni koncept predstavit će najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a Jarun će u večernjim satima pretvoriti u veliku pozornicu. Uz onu centralnu na kojoj je nastup potvrdio i Halid Bešlić (01.05.), Jarun Piknik Festival ima još dvije pozornice na kojima nas svaku večer očekuje sjajan glazbeni program. Jedna će biti za ljubitelje rock glazbe dok će druga njegovati etno glazbu.

 Posljednjeg dana festivala, veliko kino na otvorenom vratit će nas u stara dobra vremena. Organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati mališane. Ulaz na sva dnevna događanja Jarun Piknik Festivala je besplatan, dok se za večernje koncerte nakon 19 sati naplaćuje ulaznica po simboličnoj cijeni od 20 kuna, a koja vrijedi za sve pozornice i sadržaje festivala.

 

>>Rozga uz pomoć Remi prešla milijun klikova na You Tubeu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije