Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Ivana Kovač: Temeljita sam u pjevanju i kuhanju sarme

'17.09.2012., Zagreb, Zapresic - U sklopu Rujanfesta pokraj trgovackog centra Westgate u Zapresicu odrzan je koncert Mise Kovaca. Ivana Kovac.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
13.04.2013.
u 10:00

Pjevačica radi na svom prvom albumu, piše i pjesme ali još ih se ne usudi nikome pokazati.

Pjevačica i kći Miše Kovača otkrila nam je kako napreduje rad na njezinu albumu, zašto nekada ostaje budna do šest ujutro i hoće li pjesme koje piše držati u ladici ili će se i one naći na albumu.

Kako napreduje rad na vašem prvom samostalnom albumu?

– Sporo, ali temeljito. Mislim da je bolja opcija svako toliko objaviti pjesmu i pustiti ljudima da odluče sviđa li im se ili ne.

Jeste li tako temeljiti i u ostalim stvarima?

– Pa i ne baš. Tako temeljita sam samo u pripremi sarme, ali ne i u pranju suđa. Temeljita sam i u kreativnim stvarima kojima se bavim.

Koje su to kreativne stvari?

– Rad u Photoshopu, recimo. Znam se zaigrati s Photoshopom cijelu noć i tek oko šest ujutro shvatim kako me oči bole od gledanja u ekran. Mogla bih se deset dana zatvoriti u kuću i raditi u Photoshopu. To me zabavlja i sama sebi znam tako napraviti plakat za koncert, a možda i cover za album.

Planirate li možda na album uvrstiti i neke pjesme koje ste sami napisali?

– Piskaram nešto, ali mislim da će te pjesme pričekati neko drugo vrijeme jer još nemam hrabrosti objaviti ih. Neke pjesme sam pokazala suradnicima koji me nagovaraju da ih objavim, ali ja mislim da još nisu dovoljno dobre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije