Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasna dalmatinka

Ivana Kovač svoju seksi liniju održava čokoladom

splitski festival
pixsell
03.07.2011.
u 20:40

Pjevačici je tata Mišo koji je još u bolnici najveća potpora, uživa u ljubavi sa svojim dečkom i ne zamara se pričama hoće li ostati stara cura, a amjčinstvo će tvrdi doći samo od sebe

– Tata je jako dobro. Stalno zove iz bolnice i hrabri me prije nastupa! Više on vjeruje u mene nego ja sama – veselo je otkrila Ivana Kovač nakon što je na drugoj večeri na 51. splitskom festivalu na Prokurativama otpjevala skladbu “Ako dođem pameti”.

Odjevena u bež kombinezon, koji joj stoji  kao saliven, graciozno je hodala na štiklama visokim 14 cm, koje je rekla da nikada više neće obuti i da ih treba zabraniti zakonom. Iza pozornice družila se s Jelenom Rozgom. Dvije bivše “magazinke” najbolje su prijateljice, a Ivana za nju veli:

– Ona je moja dobra vila u svijetu u kojem vila nema! Savjetuje me i podržava, što je na estradi gotovo na razini znanstvene  fantastike. A o svojoj seksi liniji, ispričala je: – Ja sam rasna Dalmatinka pa ne pazim na tijelo. Ali, doći će mi to kad-tad na naplatu. Ne pazim na to što jedem. Obožavam čokoladu pa je često jedem umjesto ručka ili večere. Moram početi vježbati. Ovo ljeto, kada prođu gaže, ide mami Aniti u Tribunj – tamo joj je najbolje.

– Mama je mama. Stalno me nutka i ispituje jesam li gladna? Ma, divota! – kaže.  A ljubav? – Već petu godinu sam u vezi s Elvirom Hasanhodžićem. Super nam je! – rekla je Ivana. Osim što ganja pjevačku solo karijeru, Ivana planira ići i na putovanja po svijetu, a prva destinacija bit će Kuba. A kako su joj 33 godine, svi ju pitaju za majčinstvo.

– Netko će sigurno reći da sam već stara cura. U Dalmaciji kažu “usidilica”, i da mi je vrijeme da rodim. Ma, neka govore! Ako majčinstvo dođe – dođe, ako ne, što ću  ja – iskreno je zaključila.

Komentara 1

FO
Foja
14:34 04.07.2011.

Bravo,bravo Ivana!!!! Do sada mi bas i nije bila simpaticna ali nakon ovih izjava postajem fan!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije