Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. godišnjica smrti

Ivana Kovač: Bol jenjava, ali brat Edi mi i dalje nedostaje

ivana (1)
Foto: Pixsell
1/4
11.04.2012.
u 10:00

Boljeg mentora i kritičara od tate Miše nema, a on pomno prati njezine glazbene korake. – Tata je čuo pjesmu “Crno vino, crne oči” i odmah me nazvao i rekao da je jako zadovoljan. Usto je dodao da moram snimiti i dvije balade – priča Ivana

Otkako se prije dvije godine otisnula u solo glazbene vode, Ivana Kovač radi na albumu i nada se da će ga njeni strpljivi obožavatelji konačno uskoro držati u rukama.

– Neću ništa obećavati, svake godine vičem “sad će izaći” pa ne bude tako. Nadam se samo da ću ga završiti prije 2016. – u šali govori Ivana. Novim, nedavno objavljenim petim singlom “Crno vino, crne oči” poklonicima svoje glazbe odškrinula je vrata glazbene priče kakvu ona zamišlja i u kojoj joj je mnogo pomogao iskusni kolega Dražen Zečić.

– Dražen potpisuje većinu pjesama na mom albumu, a mom veselju nije bilo kraja kad je pristao na to jer njegove pjesme odgovaraju mom senzibilitetu. Više su muške, a meni se to sviđa – radosno kaže 34-godišnja pjevačica. Zbog nastupa u Šibeniku i na Ugljanu Uskrs nije provela s tatom Mišom i njegovom suprugom Lidijom, koji su u ponedjeljak, na 20. godišnjicu smrti njezina brata Edija, sami posjetili njegov grob.

– Zapalila sam svijeću i pomolila se za Edija, što radim često, a ne samo na godišnjicu njegove smrti. A jučer sam bila i na groblju. Bez obzira na to koliko godina prošlo, jednako nam nedostaje. Bol nije intenzivna kao na početku, ali uvijek je prisutna, pogotovo mojim roditeljima – kaže Ivana.

Boljeg mentora i kritičara od tate Miše nema, a on pomno prati njezine glazbene korake.

– Tata je čuo pjesmu “Crno vino, crne oči” i odmah me nazvao i rekao mi da je jako zadovoljan. Usto je dodao da moram snimiti i dvije balade – prepričava pjevačica, koja razmišlja o povratku u Dalmaciju:

– Ta je ideja još u povojima, ali želim se vratiti u Šibenik za nekoliko godina.

Njezin dečko Elvir Hasanhodžić nema ništa protiv jer je i on Dalmatinac i nedostaje mu jug.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
Batiskaf
11:26 11.04.2012.

Hasanhodžić-staro šibensko prezime :))

MU
mustra
12:10 11.04.2012.

kao da je bitno kako se momamk preziva?! fujj,primitivac!!!

Avatar cro1com
cro1com
12:41 11.04.2012.

Drzi sve zasebe stovse javnonispovjedas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije