Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedam godina šutnje

Ivana Brkić: Prekid pjevačke karijere bila je moja dobra odluka

brkić (1)
Foto: Pixsell
1/6
19.04.2012.
u 08:00

– Bila su to lijepa vremena. Uvijek sam bila zvrk i htjela sam biti pjevačica. U sedam godina, koliko sam bila na sceni, moja karijera nije imala ni jedan ružan dan. Ipak odlučila sam više ne biti javna osoba.

Ivana Brkić nekad je bila tinejdžerska pop zvijezda kojoj se smiješila uspješna glazbena karijera, no ona je od svega što joj je se nudilo na dlanu odustala preko noći. Prije točno sedam godina iznenada se povukla s estrade.

Kratko je objasnila da se želi posvetiti studiju ekonomije, no pravi razlog navodno je bilo to što je pristupila Jehovinim svjedocima. Nakon što je izjavila da ide propovijedati od kuće do kuće te da joj je Biblija pomogla da se u mnogočemu promijeni, nitko u to više nije sumnjao. Danas, nakon toliko godina provedenih daleko od očiju javnosti, 25-godišnja Ivana progovara o svojim postupcima koji su mnoge šokirali.

– Bila su to lijepa vremena. Uvijek sam bila zvrk i htjela sam biti pjevačica. U sedam godina, koliko sam bila na sceni, moja karijera nije imala ni jedan ružan dan. Ipak odlučila sam više ne biti javna osoba. Ne bih više htjela biti popularna, to se promijenilo u meni. Zapjevala bih možda u nekom manjem prostoru poput restorana, gdje je pjevač sporedan. Da ga se čuje, ali ne vidi. Danas sam ispunjena, radim, udala sam se iako sam mislila da nikad neću – kroz smijeh je priznala Ivana.

Otkrila je na Narodnom radiju da je nekoliko puta odbijala prosidbu glazbenika Emira Mesića dok mu prije nepunu godinu dana nije konačno rekla “da”. Za bosanskog glazbenika koji je Akademiju završio u Ljubljani udala se u dvorcu u Mokricama u prisutnosti uže rodbine i prijatelja.

– Već nakon deset minuta znao je da sam ja za njega ona prava! I nije pogriješio.

Komentara 17

IL
iluzionist
08:43 19.04.2012.

dobit ću proljev od ovoga

PO
podravacc
09:19 19.04.2012.

Da li je ovo reklama za nešto ??? Imam osjećaj da će ova priča dobiti nastavak,zanimljivo je da se među tagovima spominje grazbeni show Dalibora Petka iako se u samom tekstu on nigdje ne spominje već samo Narodni radio

TM
trade_mark
09:43 19.04.2012.

o da, to ti je bila najbolja životna odluka u životu. najgora je bila kad si odlučila da ćeš biti pjevačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije