Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Pjevaj moju pjesmu

Igor Štimac: Zvučim dobro, ali pjevačku karijeru ne očekujem

igor štimac
29.12.2011.
u 09:00

– Za Novu ću biti sa svojom Lanom, nema ludovanja, čuvamo trudnoću. Moram paziti na nju – rekao je bivši kapetan Hajduka.

Svestrani Igor Štimac nakratko je napustio svijet sporta i uronio u estradne vode. Bez imalo straha prihvatio se mikrofona i zapjevao u novogodišnjem specijalu emisije “Pjevaj moju pjesmu”.

Nije mogao odbiti

– Što se čudite, znate da sam ja poznat po svojim izvanrednim glasovnim sposobnostima – našalio se Štimac i otkrio nam da ga je na ovu avanturu nagovorio Miroslav Škoro.

– Nisam ga mogao odbiti zbog onoga što mi je obećao. To je da, ako zapjevam pred kamerama, on neće morati zaigrati na jednom od mojih humanitarnih nogometnih turnira. A nije baš nadaren sportaš – smije se Štimac.

Priznaje da se jako dobro proveo te da ga nije bilo strah jer je pjevao s našim najvećim profesionalcima.

– S Petrom Grašom sam pjevao “Nikoga nisam volio tako” i “Hej, dušo, tko nam brani”, a s Ninom Badrić “Takvi kao ti”. Otpjevao sam i Oliverovu “Luce mala” sam. Bilo je super, ali ne očekujem profesionalnu karijeru u pjevanju – kaže 44-godišnjak.

Nastup mu je, kaže, zvučao dobro, ali nije siguran kako će sve to izgledati na TV-u. Za to ćemo pričekati Novu godinu kada će oni koji se odluče na doček pred TV-om vidjeti kako Štimac pogađa note. A i on će 2012. dočekati s obitelji u “mirnijem izdanju”.

Velika želja

– Za Novu ću biti sa svojom Lanom, nema ludovanja, čuvamo trudnoću. Moram paziti na nju – rekao je.

Slično je zaljubljeni par proveo i Božić.

– Bilo je lijepo, obiteljski, baš onako kako volim – kaže Štimac, kojem će se početkom iduće godine ostvariti velika želja – on i njegova 29-godišnja djevojka Lana dobit će dijete.

– S trudnoćom je sve u redu, Lana se dobro osjeća i jako se veselimo bebici. Sve je spremno za njezin dolazak na svijet – priznao je nekadašnji kapetan Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 10

KN
Knez
13:30 29.12.2011.

za što je to osuđen Štimac, za koji kriminal. Daj nas upoznaj. Izdajica ? Nije htio igrati za reprezentaciju. Pa ti definitivni nemaš pojma. Štimac je jedan od prvih koji je na turneji u Australiji skinuo petokraku i obukao hajdukov dres sa šahovnicom još 1990.! A za reprezentaciju uvijek igrao kao lav, bar za njegovu nacionalnu određenost nemaš mu što reći, zbog nacionalnog zalaganja mediji pod KOS-ovom palicom su i htjeli i uspjeli stvoriti da je kriminalac, ali samo u glavama šupljoglavaca

PP
plaćam porez u Hrvatskoj
13:47 29.12.2011.

Udarna vijest u cijeloj PRIŠTINI !!!

GO
Gost
11:36 29.12.2011.

jedino mjesto gdje ti možeš zvučati dobro je zatvor!!! sileđija, kriminalac i prodana duša s medijskom potporom nije ništa novo, ali toliko forsirati osvjedočenog mafijaša koji je jedini i odbio igrati za hrvatsku u početku naše samostalnosti to nikako ne zaslužuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije