Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermama

Heidi Klum uživa s djecom dok je tata Seal u Australiji

heidi klum
Foto: Profimedia
1/3
05.03.2012.
u 18:02

Dobro je raspoložena i ne želi da djeca pate zbog njezina razlaza sa Sealom koji ju je šokirao u siječnju

Heidi Klum svojski se trudi da njezino četvero djece ne osjeti kako obitelj zbog odlaska oca prolazi kroz pravu dramu. Sunce koje je jučer zasjalo u Los Angelesu iskoristili su na plaži u Malibuu. Dok su se sinovi Henry i Johan sami zabavljali u čamcu, Heidi je na dasci veslala s kćeri Leni, najstarijom od četvero djece koju ima iz veze s Flaviom Briatoreom. Dok su one nasmijane uživale u toplom moru, najmlađu kćerkicu Lou čuvale su na plaži Heidina mama i dadilja.

Slične fotografije dobro raspoložene Heidi stižu iz dana u dan. Bez obzira na razlaz s pjevačem Sealom koji je svijet, pa i Heidi, šokirao u siječnju, nije zapustila nijednu majčinsku dužnost i sve ih obavlja sa smiješkom. A dok mu obitelj uživa, Seal je posvećen glazbenoj turneji i radu na australskoj verziji reality showa “The Voice”. Nedavno je Seal govorio da vjenčani prsten nikada neće skinuti, ali na Valentinovo oboje su uslikani bez burmi. Heidi i Seal bili su sedam godina u braku u kojem je rođeno troje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije