Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne voli dosadu

Heidi Klum: Dobro je biti sklon eksperimentiranju u krevetu

heidi
Pixsell
07.01.2013.
u 15:45

U intervjuu koji je dala za Marie Claire Heidi je kazala da se ne namjerava uskoro opet udavati

Bivši model Heidi Klum u novom broju magazina Marie Claire otkrila je kakav seks voli, hoće li se ponovno udati i je li joj žao što je njen brak s glazbenikom Sealom završio razvodom.

– Naravno da nisam željela da moj brak propadne, ali svi članovi moje obitelji su zdravi i nastavljamo dalje s našim životima – objasnila je 39-godišnjakinja i dodala kako je živcira kada ljudi o njenom razvodu govore kao o velikoj tragediji. Nakon što se razvela od Seala, s kojim ima četvero djece, Heidi se upustila u ljubavnu vezu sa svojim tjelesnim čuvarom Martinom Kirstenom.

Na pitanje hoće li uskoro ponovno pred oltar, Heidi je odmahnula glavom.

– Ne razmišljam o tome, prije sam mislila kako je to jako važna potvrda ljubavi, ali više ne mislim tako. Jednog dana, ako s nekim budem u vezi 15 godina, možda se odlučim opet udati – rekla je Klum. U intervjuu je rekla i kako smatra da ljubavnici moraju biti skloni eksperimentiranju u krevetu.

– Ako ste skloni ludovanju pod plahtama, onda tome morate podučiti i svog partnera – kaže Heidi.

Ključne riječi

Komentara 2

JM
ja-ma
17:51 07.01.2013.

Kakve veze ima Grozd i Kaptol s ovim?Oni dopuštaju "ludovanje pod plahtama",ali se zna s kim,kako i kada.S tim da o tome ne moraju učiti djeca u osnovnoj školi i to po Jovanovićevom receptu.

JA
james49
17:37 07.01.2013.

Pazi da te ne čuju iz grozda ili sa kaptola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije