Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalna večer

Grand Prix Splita 2012. u rukama Tomislava Bralića i klape Intrade

klapa intrade
02.07.2012.
u 00:28

U istoj haljini u kojoj je nastupila i tijekom druge večeri festivala, Alka Vuica otpjevala je pjesmu “Neuračunljiva”, a na upit kako održava vitku liniju odgovorila je – vježbanjem

– Hvala publici, hvala Splićanima, došao je red i na nas – rekao je vidno ushićen Tomislav Bralić.

S klapom Intrade i pjesmom “Zašto uvik pivan”, među jakom je konkurencijom osvojio i publiku i žiri te kući otišao s Grand Prixom Splita 2012.

Za razliku od druge izlučne večeri, večeras je na splitskim Prokurativama vladao ogroman šušur, a zbog toplinskog udara najtraženiji artikl bila je lepeza.

Bez gradonačelnika

Od političara je iza pozornice šetao gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić te se družio sa svojim sugrađaninom Gegom i s Markom Pecotićem, inače velikim prijateljem Željka Keruma. Ove se godine gradonačelnik Splita sa svojom trudnom partnericom Fani Horvat nije pojavio na festivalu.

U istoj haljini u kojoj je nastupila i tijekom druge večeri festivala, Alka Vuica otpjevala je pjesmu “Neuračunljiva”, a na upit kako održava vitku liniju odgovorila je - vježbanjem. Dodala je kako vidi puno potencijala na hrvatskoj estradi jer ima dobrih pjesama i pjevača.

Splićani podržali Giuliana


Veliki pljesak mlađe publike zaradio je Siniša Vuco, koji je iza pozornice tvrdio da je lijep, mlad i zgodan te će njegova pjesma postati veliki hit. Đorđi Peruzović nije se odvajao od svoje mlađahne partnerice Antonjete, a Danijela Martinović poručila da će u stilu svoje pjesme “Brodolom” ovo ljeto provesti na nekom brodiću. Giuliana su, pričalo se iza pozornice, strašno pogodile ćakule kako je njegova skladba “Anestezija” plagijat Cecine pjesme. Podršku mu daju Splićani uvjereni da je riječ o zlonamjernicima jer, kažu, Giuliano nikada nije slušao Cecu.

Komentara 4

AR
ana.rimbaud
08:15 02.07.2012.

Dobro je, nije Rozga pobijedila, no da je današnji Splitski festival svjetlosnim godinama daleko od onog nekadašnjeg koji je bio respektabilan - to je istina i samo čekam kad će se naći neki glazbeni kritičar (imamo li mi takvih, a da su suvisli?) koji će progovoriti o tome.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:46 02.07.2012.

Definitivno, od pobjednika su bili bolji grupa Bomba, Azil, Jelena Rozga i Vuco. Stvarno sam mislio da će pobjediti netko od njih.

CA
cappuccino
15:22 02.07.2012.

Meni je najljepša "Lumin", iako tipična, ima sve elemente koji diraju dušu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije