Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzno

Glumac D. Hutchison u 52. godini oženio se sa 16-godišnjakinjom

doug
www.doughutchison.com
21.06.2011.
u 17:49

– Svjesni smo toga da je naša razlika u godinama kontroverzna. Ali jako se volimo i želimo pokazati da prava ljubav ne mari za godine – izjavili su za E! Online.

Glumac Doug Anthony Hutchison, najpoznatiji po ulozi zatvorskog čuvara Percyja Wetmorea u drami "Zelena milja“, oženio se sa 16-godišnjom country-pjevačicom Courtney Alexis Stodden.

Par se vjenčao u Las Vegasu prošli mjesec, a 51-godišnji Hutchison postavio je na svoju službenu stranicu fotografiju s vjenčanja s bivšom misicom.

– Gospodin i gospođa Hutchison žive sretno u svom domu na Beverly Hillsu sa svojim psićima Everette i Tunom – napisao je glumac.

Zbog velike razlike u godinama mnogi su osudili brak između sredovječnog glumca i maloljetnice, a par je odlučio obraniti svoju ljubav.

– Svjesni smo toga da je naša razlika u godinama kontroverzna. Ali jako se volimo i želimo pokazati da prava ljubav ne mari za godine – izjavili su za E! Online.

Dobna granica za vjenčanje u Las Vegasu je 18, odnosno 16 godina uz pristanak roditelja koji je lijepa Courtney dobila.

– U potpunosti podržavamo ovaj brak. Doug je divan čovjek i volimo ga – rekla je mladenkina majka Krista Stodden te dodala da je njena kći dobra kršćanka i da je bila djevica kad se udala.

 

Komentara 22

Avatar jebb
jebb
18:54 21.06.2011.

Lucky bastard!

EL
ellen1976
19:53 21.06.2011.

On na ovoj slici ne izgleda kao da su mu 52, a ni ona kao da su joj 16 vec 30. U prosijeku,nije ni tako velika razlika u godinama!

OL
ogi_lux
21:20 21.06.2011.

16 godina a već country pjevačica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije