Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dubrovniku

Giuliano statira u povijesnoj seriji “Igra prijestolja”

igra prijestolja (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
18.09.2011.
u 15:49

Pjevač je veliki obožavatelj serije i sam se prijavio za statiranje, navodno je čak nagovorio suprugu da mu se pridruži

Druga sezona povijesno avanturističke serije “Igra prijestolja” danas se počela snimati na dubrovačkoj tvrđavi Minčeta.

Tvrđava je poslužila kao kovačnica a među brojnim statistima bio je i pjevač Giuliano. Prije početka snimanja bila je raspisana audicija kojom se tražilo oko 200 statista svih uzrasta, a splitski pjevač  je kao veliki zaljubljenik u seriju odlučio i sam se prijaviti za statiranje i nagovorio je suprugu da mu se pridruži.

U Dubrovnik bi navodno trebala doći i glumica Lena Headey koja glumi zločestu kraljicu, Emilia Clarke koja je utjelovila princezu i zmajevu kći Daenerys Targaryen te karizmatična Michelle Fairley koja igra kneginju Catelyn Stark.

Ključne riječi

Komentara 4

NE
neverane
17:30 18.09.2011.

Presušilo.

PP
pp
17:56 18.09.2011.

bravo! i ja bi statirao za tu seriju...karizmatična Michelle Fairley? pa ona je najslabija karika serije...očajno glumi...nema veze s likom...dok su ostali jako dobri, neki i vrhunski...Robert perfektan, Maloprsti, Tyrion, Varys...za seriju puno toga dobrog...budući da imaju manje love za snimanje od Gospodara prstenova...ali neki glumci jako jako loši...Catelyn moj favorit u toj kategoriji...

DM
dexter_morgan
18:15 18.09.2011.

a za koje lokacije je odabran dubrovnik mislim, kovačnica je malo neodređeno, a kako dolaze (prelijepa) kraljica i (preslatka) daenerys, koje mislim da se ne sreću u drugoj knjizi, pretpostavljam da se radi o više lokacija btw, catelyn je i meni najlošija u seriji, a patuljak daleko najjači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije