Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlet u bolnicu

Gerard Butler otrovao se hranom u Beogradu

Katherine Heigl
Columbia Pictures
28.04.2010.
u 12:11

Zbog prevelike konzumacije alkohola i teške srpske hrane hollywoodska zvijezda kolabirala!

Nakon što je cijeli vikend proveo lutajući beogradskim splavovima, klubovima i plešući na stolovima, glumac Gerard Butler završio je odmarajući se. Ali u bolnici! Zbog prevelike konzumacije alkohola i teške srpske hrane, hollywoodska zvijezda srušila se i kolabirala! U bolnicu su ga u ponedjeljak oko 18 sati, u pratnji producenta filma "Coriolanus" koji snima u Beogradu, doveli tjelohranitelji. Poslije detaljnog pregleda ustanovljeno je da ima izrazito visok krvni tlak i simptome blagog trovanja hranom i alkoholom. 

Od posljedica partijanja liječio se u klinici "Ristić", a "reanimacija" buntovnog dečka nastavljena je u apartmanu hotela "Hayat". Bolničko osoblje glumca, kažu, nije ni osjetilo jer se Butler ni tijekom nemilog događaja nije ponašao kao razmažena zvijezda. No o detaljima njegova boravka svejedno šute.

- Stav naše ustanove je jasan - poštujemo privatnost svih naših pacijenata, bilo da je riječ o običnom građaninu ili ličnosti svjetski poznatih razmjera - navela je glasnogovornica klinike za Press Online.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
slovenija
16:39 28.04.2010.

Hoću i ja BG!!! Pljeskavice, sarmice, leskovački roštilj, koljenice, prebranac, pa red crnog fruškogorskog, pa lagano na čorbe, fiševe i gulaše, pa red ljute aleve na sve to i još čašica prave šljive. Onda polako po pečenju, pa svadbarski kupus, i dimljena vješalica uz koji ćevap, zaliti sa dobrim bijelim timočkim. A onda početi sa klopom. Pa suva meza, sirevi i kiselo, zaliveno opet sa vinom iz manastirskog podruma, dalje da ne nabrajam. A tek Beograđanke! Nije to bre za gej tipove! Mada mogu probati, nije zabranjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije