Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POČETAK

George Clooney u novoj vezi - sretnica je hrvačica Stacy Keibler

clooney
Foto: Pixsell
1/3
04.08.2011.
u 16:48

Iako je riječ o najpoznatijem svjetskom neženji, glumac nema nikakve namjere ljeto provesti sam. Brzo je zaboravio prekid s Elisabettom te našao novu djevojku.

Bez obzira što je nedavno prekinuo vezu s talijanskom manekenkom Elisabettom Canalis, hollywoodski glumac George Clooney već je pronašao novu djevojku. Pedesetogodišnji glumac ljubi profesionalnu hrvačicu Stacy Keibler. Kako tvrde američki mediji, Stacy (31) prije nekoliko dana sletjela je na Clooneyjevo imanje na talijanskom jezeru Comou kako bi vječnom neženji pravila društvo.

Osim što je hrvačica, Stacy se bavi manekenstvom, a nakon što je stigla u Italiju objavila je na svojem Twitter-profilu: – Osjećam se kao da sam na nebu.

Prije Clooneyja Stacy je u vezi s glumcem Geoffom Stultsom (33) bila pet godina, a par se razišao prošle godine. Clooney je pak svoju vezu s Elisabettom Canalis (32) okončao u lipnju, iako je par, navodno, planirao vjenčanje.

Komentara 2

MI
Milkica
17:20 04.08.2011.

Na jezeru Jarun, ne na jezeru Jarunu, stoga i na jezeru Como, a ne na jezeru Comu, a pogotovo ne na jezeru Comou (Zadnje o u Como nije naglašeno, stoga se ne zadržava u deklinaciji). Sram vas bilo! To se zove novinarstvo? Da biste mogli pisati, morate biti pismeni. Fuj.

I4
IQ 40
17:37 04.08.2011.

Milkica, ljubavi, tako je, da biste mogli pisati... ali da bi George mogao .*****, treba mu zena, a ne hrvac(ica). To je ipak esencija teksta. Ah, da, na kraju, sklonosti su gadna rabota. Sluhovi, sluhovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije