Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Frano Lasić SMS-om prekinuo vezu sa Sašom Lešnik!

na Hvaru
Dalibor Urukalović/24 sata
06.08.2011.
u 22:03

Nakon dvije i pol godine veze, mlada je Slovenka ostala zatečena ljubavnim brodolomom kojeg je doživjela dok je bila s prijateljima na ljetovanju u Puli.

Frano Lasić raskinuo je ljubavnu vezu sa svojom djevojkom Sašom Lešnik putem SMS-a!

Nakon dvije i pol godine veze, mlada je Slovenka ostala zatečena ljubavnim brodolomom kojeg je doživjela dok je bila s prijateljima na ljetovanju u Puli.

Ipak, čini se da su sjećanj na lijepe trenutke prevagnula pa je Lešnik nedugo nakon raskida veze izjavila: Ne zamjeram mu. Frano je super osoba, svi ga vole i veliki je šarmer. Želim mu sve najbolje u životu. Naš odnos je bio pun lijepih, i onih malo manje sretnih trenutaka, ali nikada nam nije bilo dosadno

Međutim, nije prešutjela kako su u posljednje vrijeme proživjeli teške trenutke u svojoj ljubavnoj vezi, prenosi slovenski portal zadovoljna.si.

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
zoki385
23:08 06.08.2011.

Frano, svjetski frajer. i tehnološki nabrijan. prekida preko sms poruka. eto što je muškarčina, nema mu-da ju gledat u oči...

LI
liliZG
11:50 08.08.2011.

znači savladaju prvi stupanj tehnologije, još kad skuži e-mail, gdje čemu kraj biti......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije