Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporne fotografije

Dvije osobe pod istragom zbog golišavih fotki Kate Middleton

kate middleton
Luke MacGregor/Reuters/Pixsell
25.04.2013.
u 09:26

Lokalne novine La Provence objavile su fotografije Kate u kupaćem kostimu, a pod istragom su i šef novina Ernesto Mauri i fotografkinja Valerie Suau zbog narušavanja privatnosti vojvotkinje od Cambridgea

Protiv šefa izdavača francuskog časopisa Closer koji je u rujnu prošle godine objavio fotografije Kate Middleton u toplesu te fotografa časopisa pokrenuta je istraga zbog objavljivanja spornih fotografija koje su u javnosti izazvale buru negativnih reakcija zbog napada na privatnost kraljevskog para, piše BBC

Fotografije su, podsjetimo, snimljene prošle godine u rujnu tijekom privatnog odmora kraljevskog para u Francuskoj. Lokalne novine La Provence objavile su fotografije Kate u kupaćem kostimu, a pod istragom su i šef novina Ernesto Mauri i fotografkinja Valerie Suau zbog narušavanja privatnosti vojvotkinje od Cambridgea. Fotografkinja tvrdi kako je snimila Kate u kupaćem kostimu, ali da nema fotografije u toplesu.

>> Kate Middleton se izbrbljala – čeka djevojčicu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije