Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan zet

Dustin Hoffman želi spojiti kćer Alexandru s Danielom Radcliffeom

Dustin Hoffman
Pixsell
08.01.2013.
u 21:34

– Mojoj kćeri Alexandri je 25 godina i vršnjakinja je s Danielom. On nije baš previše visok, kao ni moja kći, i mislim da bi baš bili lijep par – zaključio je glumac.

Dustin Hoffman pokušava svojoj najmlađoj kćeri Alexandri dogovoriti spoj s Danielom Radcliffeom, glumcem kojeg je proslavila uloga čarobnjaka Harryja Pottera.

Naime, Dustin je uvjeren da bi dvoje mladih odlično funkcionirali zajedno.

– Mojoj kćeri Alexandri je 25 godina i vršnjakinja je s Danielom. On nije baš previše visok, kao ni moja kći, i mislim da bi baš bili lijep par – zaključio je glumac. Dustin je rekao da je Danielu veliki plus i to što često spominje da mu je upravo Hoffman glumački idol.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cro1com
cro1com
10:45 09.01.2013.

ma bjezi odavde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije