Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo stanje

Dr. April Kepner iz "Uvoda u anatomiju" čeka prvo dijete

uvod u anatomiju (1)
Foto: ABC
1/3
28.07.2011.
u 09:58

Nakon što je Eric Dane objavio da je njegova supruga Rebecca Gayheart drugi put trudna, i njegova kolegica iz bolničke dramske serije obznanila je da je u blaženom stanju.

Pravi baby boom zavladao je među ekipom bolničke dramske serije "Uvod u anatomiju". Nakon Erica Danea, čija je supruga Rebecca Gayheart drugi put trudna, ulogu roditelja iskusit će i njegova kolegica Sarah Drew, koja u seriji igra dr. April Kepner.

Tridesetogodišnja glumica, koju hrvatski gledatelji pamte i po nastupu u serijama "Everwood" i "Momci s Madisona", čeka prvo dijete sa suprugom Peterom Lanferom, potvrdio je njezin glasnogovornik za magazin People.

Savjete o majčinstvu Sarah će moći zatražiti o mnogih svojih kolega. Ellen Pompeo (Grey) ima jedno dijete, Chandra Wilson (Miranda) troje, a rekorder je Justin Chambers (Alex) koji sa suprugom Keishom ima čak petero djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije