Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč novom albumu

David Bowie neće svirati iako mu za nastup nude milijune

david
Pixsell
03.09.2013.
u 16:57

Dugo se spekuliralo da bi David Bowie mogao kratkom turnejom promovirati povratnički album "The Next Day", ali od toga zasad neće biti ništa.

Dugo se spekuliralo da bi David Bowie mogao kratkom turnejom promovirati povratnički album "The Next Day", ali od toga zasad neće biti ništa. Live Nation navodno je glazbeniku ponudio višemilijunski iznos za nastup, no on nije spreman prihvatiti ponudu.

Osim Live Nationa, koji je koncert zamislio na Olimpijskom parku u istočnom Londonu, i organizatori Glastonburyja pokušavaju dovesti Bowieja na festival sljedeće godine, kao i britanski promotori AEG Livea koji žele da svira u Hyde Parku, piše Mirror.

Ipak, Bowie ništa nije potvrdio, a njemu bliski izvori tvrde da do kraja godine neće biti koncerata. Ne isključuju mogućnost ipak da se Bowie vrati na scenu sljedeće godine. Mnogi se nadaju da će svoj uspješan posljednji album Bowie promovirati na turneji, no zasad ništa od toga. Glazbenik je prestao svirati nakon što je doživio infarkt na koncertu u Njemačkoj 2004. godine.

>>Scorsese režira seriju o životima Micka Jaggera i Davida Bowieja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije