Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zar i ti, clinte?

Clint Eastwood sa suprugom i kćerima nastupa u reality showu

clint eastwood
pixsell
15.12.2011.
u 09:20

Iako mu je 81 godina, američki glumački veteran odlučio je pokazati svoj privatni život pred kamerama. Svi se pitaju zbog čega jer Clint na računu ima milijune dolara.

Američki glumački veteran i vlasnik dva Oscara Clint Eastwood odlučio je okušati se u najpopularnijem televizijskom formatu današnjice – reality showu i to u svojoj 81. godini života. Brojni obožavatelji prljavog Harryja vjeruju da slavni glumac i redatelj ima neke druge razloge osim novca zbog čega je svoj privatni obiteljski život odlučio pokazati javnosti.

Show Eastwoodovih bit će fokusiran na odnos tate Clinta i njegove supruge Dine Ruiz te dviju kćeri – 15-godišnje Morgan i 19-godišnje Frances.

Hollywoodska ikona navodno želi skinuti famu o povlaštenom životu u američkoj tvornici snova i pokazati kako u biti živi njegova obitelj. Show će producirati najveća televizijska imena koja su radila i na realityju obitelji Kardashian. Prva epizoda trebala bi se emitirati za dva mjeseca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije