Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludi provod

Chris Brown striptizetama darovao pet tisuća dolara napojnice

chris brown (1)
Reuters
13.10.2011.
u 21:01

Bivši Rihannin dečko i njegov prijatelj Bow Wow naručivali su i velike količine alkohola, tortu sa swarovski kristalima i bacali novac po podu. U međuvremenu, Chris doista ima razloga slaviti jer, Rihanna mu je nedavno sve oprostila

Tijekom posjeta striptiz baru u Miamiju Chris Brown ostavio je pet tisuća dolara napojnice striptizetama. Bivši Rihannin dečko i njegov prijatelj Bow Wow naručivali su i velike količine alkohola, tortu sa swarovski kristalima i bacali novac po podu. Chris doista ima razloga slaviti jer, u međuvremenu, Rihanna mu je sve oprostila i više se ne ljuti na njega.

- Nevjerovatno je vidjeti kako lako se izvukao iz svih nevolja. U jednom trenutku izgledalo je kao da se čitav svijet urotio protiv njega. Jedno vrijeme sam bila ogorčena na njega, ali to je sada iza mene. Oduzimalo mi je previše vremena. Sad mu želim svu sreću - rekla je pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 1

AA
Aartur
03:26 14.10.2011.

Debili marširaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije