Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Victorijini anđeli

Candice i Doutzen u kampanji za porast temperature zraka

Doutzen Kroes (1)
Foto: victoria\'s secret
1/4
20.08.2011.
u 17:21

Dvije najljepše manekenke Candice Swanepoel i Doutzen Kroes razodjenule su se u južnoj Francuskoj u kupaće kostime, ali i otkrile nam da posao modela i nije tako lagan kako se čini

Vruće ljeto pogodno je vrijeme za vruće editorijale. Tako su se i dva najljepša Victorijina anđela preselila na plaže u južnoj Francuskoj gdje su pozirale u kupaćim kostimima. Kao da su rođene da im se zavidi na ljepoti. No ni njima nije lako biti tako lijepima. – Naš je posao doista iscrpljujući. Godinama tešem svoje tijelo, boksam i treniram, toliko da je moje tijelo već poput stroja. A ova godina mi je posebno naporna, stalno putujem, čak sam previše smršavjela i morala sam se malo i udebljati – rekla je lijepa 22-godišnja Candice Swanepoel rodom iz Južnoafričke Republike. No trud joj se isplati jer je pozirajući i noseći revije zaradila 16 milijuna kuna u proteklih dvanaest mjeseci.

S njom se slaže i druga ljepotica, malo starija 26-godišnja Norvežanka Doutzen Kroes, koja je prije sedam mjeseci postala majka sina Phyllona. – Imam bujno tijelo i volim uživati u životu i hrani. To mi se odražava na liniji pa moram puno vježbati. Nakon porođaja sam se teže vratila u formu, no ne žalim jer manekenstvo je lijepo, ali najljepše na svijetu je biti mama – kaže Doutzen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije