Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali čarobnjak

Brooklyn Beckham rođendan će slaviti u Hogwartsu

Brooklyn Beckham
Pixsell
02.09.2011.
u 14:23

Victoria i David Beckham najstarijem sinu pripremili su iznenađenje i rođendansko slavlje organizirali u dvorcu u kojem se snimao njegov omiljeni film "Harry Potter"

Brooklyn, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, 13. rođendan proslavit će dvorcu Alnwick, koji je u filmovima o Harryju Potteru "glumio" Hogwarts. Nogometaš i njegova supruga Brooklynu će pripremiti feštu koja se tematski odnosi na čarobnjaštvo i Pottera kojeg njihov sin obožava. Dječak je jako nestrpljiv i jedva čeka ožujak kako bi sa svojim prijateljima lutao dvorcem i izgovarao čarolije poput omiljenog mu filmskog junaka. Ovo nije prvi put da će David i Victorija najstarije dijete tako razveseliti i potrošiti popriličnu svotu novca za zabavu jer su samo za njegov prvi rođendan potrošili 10 tisuća funti.

Komentara 1

DA
danebi
13:39 04.09.2011.

razmazeno deriste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije