Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužen za plagijat

Bob Dylan: Svi ti zločesti ku..... sinovi mogu gorjeti u paklu!

'US legend Bob Dylan performs on stage during the 21st edition of the Vieilles Charrues music festival on July 22, 2012 in Carhaix-Plouguer, western France.  AFP PHOTO / FRED TANNEAU'
AFP/PIXSELL
13.09.2012.
u 20:21

Na kritike da je plagirao pjesme na svojim nedavnim albumima ova američka glazbena legenda kaže da je ta priča već stara stvar i na neki način tradicija

Svi ti zločesti k.....sinovi mogu gorjeti u paklu, oštro je Bob Dylan (71) odbacio optužbe da je plagirao pjesme drugih autora, prenosi The Guardian. Na kritike da je plagirao pjesme na svojim nedavnim albumima ova američka glazbena legenda kaže da je ta priča već stara stvar i na neki način tradicija. – Tu priču serviraju papci i pi... – dodao je u istome tonu.

Njegovu odluku da akustičnu gitaru zamijeni električnom, blago rečeno, naljutila je jednog njegovog obožavatelja koji je na koncertu u Trade Hall u Manchesteru 1966. između pjesama vikao "Juda". 

– To su ti isti ljudi koji su mi nazvali Judom – kaže Dylan sada. Smatra da nije zavrijedio taj nadimak.

–  Juda, najomraženije ime u povijesti čovječanstva! I to zbog čega? Zbog električne gitare? Kao da sam time izdao Boga, zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:33 13.09.2012.

Legenda,....bio i ostao. Nema vise takvih.

Avatar Django
Django
22:36 13.09.2012.

Robert Zimmerman, legenda za sva vremena, ...

AR
ana.rimbaud
08:48 14.09.2012.

Da, mora se Boba Dylana popljuvati jer za kvalitetne autore nema mjesta više. Svi se moraju asimilirati i postati Rihanna ili Lady Gaga. Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije