Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paparazzo ucjenjvač

Bivši muž Nine Morić Fabrizio Corona pobjegao iz Italije

fabrizio corona
Press Association/PIXSELL
22.01.2013.
u 10:24

Vlasnik fotografske agencije koja je snimala poznate osobe i zatim slike prodavala medijima, ali i snimljenim osobama, osuđen je na kaznu od pet godina zatvora zbog iznuđivanja 25.000 eura od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta

Fabrizio Corona, bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić, pobjegao je iz Italije i nalazi se u nekoj europskoj državi, procjenjuje tužiteljstvo u Torinu koje je izdalo međunarodni nalog za njegovo uhićenje. 

Vlasnik fotografske agencije koja je snimala poznate osobe i zatim slike prodavala medijima, ali i snimljenim osobama, osuđen je na kaznu od pet godina zatvora zbog iznuđivanja 25.000 eura od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta. No, Coroni se dodaju dvije godine i 10 mjeseci kazne na koju je bio osuđen zbog iznuđivanja novca od nogometaša s time da je tu kaznu mogao odslužiti društveno korisnim radom. To znači da bi Corona trebao u zatvoru odležati sedam godina, deset mjeseci i 17 dana.

Ako mu Vrhovni sud potvrdi i kaznu od tri godine i 10 mjeseci zatvora koju mu je izrekao drugostupanjski sud zbog propasti njegove fotografske agencije Corona's, slavni “paparazzo”, kako ga nazivaju, morat će odležati u zatvoru više od 11 godina.

>>Fabrizio Corona prodavao fotografije pa osuđen zbog iznude

Komentara 2

Avatar Svećenik
Svećenik
13:17 22.01.2013.

Sigurno i taj baja ima hrvatsku putovnicu, kao i večina svjetskih probisvjeta i jebivjetara, pa me ne bi čudilo da je pobjegao u svoju drugu domovinu. ovdje tih plastičnih šojki ima za lopatom bacati.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:18 22.01.2013.

he he he ....moguće je da se ovaj delinkvent krije u Zagrebu...zašto mu ne raspišu potjernicu...i dobro nagrade one koji ga ulove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije