Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion. hr

Bilo bi dobro imati muškarca by Ivica Klarić

Martina Felja,kolekcija na Fashion hr-u
arhiva VL
29.09.2011.
u 22:47

Uz mušku kolekeciju Ivice Klarića na prvom danu Dove Fashion.hr-a vidjeli smo kolekciju Martine Felje, mušku i žensku modu koju je Alduk kreirao za Amadeus te Ivicu Skoku

Staro modno pravilo glasi: svaka žena u svom ormaru mora imati malu crnu haljinicu. Od sinoć mu dodajete i jednu (vrlo neostvarivu)  želju: svaka bi žena kod kuće morala imati muškarca koji se oblači kod Ivice Klarića. Samo tako mogla bi iz njegovog ormara krasti odlične majice, a ako dotični nije predimenzioniran i još bolje sakoe, kratke balonere i prsluke. Slučajne sretnice neka svom muškarcu ostave samo hlače. Njih Klarić kroji kako bi u njima bili seksi muškarci, a ne žene.

Uz mušku kolekeciju Ivice Klarića na večerašnjem prvom danu Dove Fashion.hr-a vidjeli smo kolekciju Martine Felje, mušku i žensku modu koju je Alduk kreirao za Amadeus te Ivicu Skoku.

Felja je započela loše -moralnom lekcijom. Stvarno nam je žao sirotih kitova, ali možemo li ih spasiti na modnoj pisti? Tema pitara promašena je za pet šest sezona, i bio je to nepotrebni uvod u zapravo vrlo smišljenu kolekciju. Najljepše u njoj su savršeno konstruirani komadi, te odlične haljine u printovima karti za potragu za blagom. Amadeus je pak u Alduku dobio kreatora koji razumije urbani “đir” mode za mlade koja ne smije biti skupa.Ima tu vrlo nosivih komada, ali na žalost materijali na prvi pogled govore o cijeni koja nije visoka, što je ovdje najočitije natorbama koje naprosto “vrište” umjetnimmaterijalima.

A Skoko ko Skoko. Jedna korzet haljina, nekoliku raskošno dugih, šljokice, čipka... Omakne mu se pokoji dobar komad, ali pravo je pitanje kako već nije dosadio  sam sebi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije