Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubomora

Bergüzar Korel viče na supruga jer flertuje s mladom glumicom

halit ergenc
Foto: pixsell
1/3
21.01.2013.
u 19:00

Zvijezda serije "Kad lišće pada" dobila je ulogu u "Sulejmanu", flertuje s Halitom i javno priznaje da je opčinjena njime

– Nijedan glumac nije mi bio zanimljiv kao on. Ne čudi me što sve djevojke padaju na njegov šarm. Pravi je sultan ženskih srdaca – ispričala je turska glumica Deniz Çakır (30) dojmove o starijem kolegi Halitu Ergençu.

Zvijezda serije \"Kad lišće pada\" dobila je, naime, ulogu u \"Sulejmanu veličanstvenom\", gdje će glumiti sultanovu polusestru, sultaniju Šah. Ekipa sa seta kaže da je između Halita i Deniz odmah zaiskrilo. Viđali su ih kako se druže poslije snimanja, što je žestoko razljutilo glumčevu suprugu Bergüzar Korel, koju je također upoznao na snimanju, na setu serije \"1001 noć\". Poznata po svojoj ljubomori popularna se Šeherezada pojavila među glumačkom ekipom kako bi špijunirala muža.

– Svađali su se i svima je bilo neugodno. Isključili smo kamere i ostavili ih da riješe probleme u miru – rekli su suradnici sa seta.

Ovo nije prva javna svađa glumačkog para. Bergüzar je bila ljubomorna i na sultaniju Hurem koju glumi Meryem Uzerli (29), pa je na njezino insistiranje dobila manju ulogu i u popularnoj se seriji pojavila kao udovica iz Venecije. Potom je ljubomoru ispoljila i zbog iranske robinje Firuze koju je utjelovila prva pratilja miss Turske iz 2000. Cansu Dere (32).

Halit je flertovao s obje ljepotice, pa mu je supruga, s kojom ima dvogodišnjeg sina Alija, zaprijetila rastavom. Ne bi li je udobrovoljio, Halit je suprugu odveo na doček Nove godine u otmjeni istanbulski klub Suada. Te večeri izgledalo je kao da je u njihovom braku sve u najboljem redu jer je dobro raspoložena Bergüzar cijelu noć plesala i smijala se. Svojim zajedničkim pojavljivanjem i prisnim odnosom tijekom dočeka demantirali su glasine da je im je brak u krizi. Potom se Halit vratio na snimanja i opet je sve počelo iznova.

Inače, turski ministar kulture Ertuğrul Günay nagradio ga je za ulogu sultana u seriji \"Sulejman Veličanstveni\", koja je postigla veliku gledanost u inozemstvu, a Turskoj napravila sjajnu promociju.

 

Komentara 6

GU
Gustavo
17:44 23.01.2013.

Ove žene stvarno nisu normalne, ajde ako ima lovu još nekako shvaćam, možda se u Turskoj pale na ružne muškarce?

DE
deGregorizacija
19:48 21.01.2013.

Vau - dva novinara ili dvije novinarke je trebalo za ovo remek dijelo od clanka a pogotovo i naslova....

TM
tesla moj ponos
23:23 21.01.2013.

Ova glumica opet sa starijim glumcem. Prije je bila s onim starim ocem iz serije Kad lišće pada !!? Zna što radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije