Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Beckhamovoj kćeri kumovi će vjerojatno biti princ William i Kate

'Prince William, Duke of Cambridge, and football star David Beckham attend the Consul General Reception at the Hancock Park home of the British Consulate General on July 8, 2011 in Los Angeles, Califo
'CHRIS PIZZELLO'
11.07.2011.
u 13:57

David Beckham objavio je na svojem profilu na Facebooku kako se supruga Victoria oporavlja te kako njihovoj sreći nema kraja nakon što je jučer rođena djevojčica Harper Seven

David Beckham objavio je na svojem profilu na Facebooku kako se supruga Victoria, bivša Spice Girl, oporavlja te kako njihovoj sreći nema kraja nakon što je jučer u sedam sati ujutro po američkom vremenu rođena djevojčica Harper Seven.
"Ponosim se i presretan sam! Harper teži 3,46 kilograma. Victoria se odlično osjeća, a braća male Harper su presretna", napisao je David na svojem profilu. Beckhamovi su ime Harper prethodno odabrali, a Seven zato jer vjeruju u sretne brojeve, a djevojčica je rođena u sedam sati ujutro i u srpnju. David se ovih dana uspio susresti s princom Williamom i Kate Middleton, koji su na putovanju u Americi. Pretpostavlja se kako će upravo novi kraljevski par biti kumovi malene Harper Seven.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije