Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suze liju plave oči

Ava Karabatić ne prestaje plakati otkad je izabrana za sluškinju

Ava
Nova TV
18.05.2010.
u 11:47

- Stvarno nije fer. Bolje da sam izašla! Kako će meni biti samoj u kućici čekati svoj rođendan? Što misliš kakav je to osjećaj, a danas sam stvarno radila - vikala je splitska starleta.

Elio, koji je postao novi Gazda na "Farmi", brzo se uživio u svoju novu ulogu. Tijekom odabira sluge ponašao se kao da je direktor multinacionalne kompanije, a ne sedmodnevni lider grupi trećerazrednih zvjezdica na oronulom seoskom imanju.

Za slugu i sluškinju izabrao je Antonija i Avu, koja je iznimno teška prihvatila njegovu odluku. Cijelo vrijeme je jecala i plakala, a situacija se nije smirila ni nakon razgovara s ostalim farmerima.

- Stvarno nije fer. Bolje da sam izašla! Kako će meni biti samoj u kućici čekati svoj rođendan? Što misliš kakav je to osjećaj, a danas sam stvarno radila - vikala je splitska starleta koja se nikako nije mogla pomiriti s izborom istarskog pjevača.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maksma
16:15 18.05.2010.

Ne mogu vjerovati da ima gluplje zenske od Simone. Ali stvarno ima , Ava. Ovo je najveca stupida koju svijet moze zamisliti. Pa sto su ti roditelji radili s njom. Valjda su i oni blesavi.

AU
autoritet
17:36 18.05.2010.

ova cura je simpa... a i ima dobre sise... ispričavam se na ovoj površnosti vrijednoj prijezira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije