Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKE SNAGE

Asi i Demir iz popularne sapunice prezenteri festivala u Monte Carlu

'asi01_nnn_sce_020611'
''
13.06.2011.
u 18:00

Na pozornici su se zadržali kratko. Tuba je okupljene pozdravila na francuskom jeziku, a zanimljivo je da je Demir uspio izgovoriti svoju rečenicu proglašenja na engleskom jeziku, koji inače ne govori.

Vrlo popularna turska serija "Asi", koju gledamo na Novoj TV, bila je jedna od triju nominiranih u kategoriji najbolje telenovele na televizijskom festivalu održanom prošli vikend u Monte Carlu. Nagrada joj je na kraju promaknula i pripala seriji "The bold and the beautiful".

No glumci Murat Yildirim i Tuba Büyüküstün, koji u seriji "Asi" igraju glavne uloge Demira Dogana i Asi, u Monte Carlu su se pojavili kao prezenteri. Njihov zadatak bio je proglasiti pobjednika u kategoriji najboljeg televizijskog glumca. Na pozornici su se zadržali kratko. Tuba je okupljene pozdravila na francuskom jeziku, a zanimljivo je da je Demir uspio izgovoriti svoju rečenicu proglašenja na engleskom jeziku, koji inače ne govori.

Festival na kojem su gostovali 1961. osnovao je princ Rainier III. od Monaka u želji da ohrabri nove forme umjetničkog izražavanja putem televizije. Uz brojne glumce poput popularne Felicity Huffman iz "Kućanica", na festivalu se pojavila i cijela kraljevska obitelj.

Demir i Tuba vratili su se u Tursku, gdje rade na novim projektima, a gledatelji koji ih prate u seriji u petak će moći vidjeti kako će završiti njihova ljubavna saga u "Asi". No to neće biti kraj druženja s lijepim glumcima jer je šarmantni Murat, koji se sastao i s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, najavio svoj dolazak u Hrvatsku. Točnije, posjetit će Dubrovnik, o čijim mu je ljepotama govorila supruga Burçin Terzioglu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije