Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvod je neizbježan

Ashton Kutcher s četiri gole djevojke tulumario u jacuzziju

demi moore
pixsell
03.10.2011.
u 10:26

Dok je ležao u jaccuziju s četiri gole djevojke, Ashton je vikao da želi još votke, tvrdi svjedok koji je bio na zabavi na dan kad je glumac navodno varao svoju suprugu Demi Moore.

Čini se da je razvod između Ashtona Kutchera i Demi Moore sve bliže sudeći po pričama koje u medije plasiraju djevojke s kojima je varao svoju suprugu. A njih je u posljednjoj izvanbračnoj avanturi u jednoj noći bilo čak četiri.  

Dok je ležao u jaccuziju s četiri djevojke, Ashton (33) vikao je da hoće još votke, tvrdi svjedok koji je bio na zabavi na dan kad je glumac navodno varao svoju suprugu Demi Moore (48).

Par je 24. rujna trebao proslaviti šestu godišnjicu braka, no umjesto toga glumac je uživao u društvu 23-godišnje Sare Leal s kojom je, navodno, proveo noć u apartmanu Hard Rock Hotela u Las Vegasu.

Detalji ove zabave do medija su dospjeli preko jedne od nekoliko djevojaka koje su uživale s glumcem u luksuznom apartmanu. Djevojka mu je javila gdje je pa je on stigao po nju i ušao u apartman nakon što ga je zaštitar pustio. Kako je rekao, Ashton je i njega pozvao da im se pridruži u jaccuziju.

– Oni su svi bili goli. Nakon što su ostali napustili apartman, s Ashtonom je ostala Sara koja i dalje tvrdi da su njih dvoje proveli noć zajedno – tvrdi dečko jedne od djevojaka.

Navode o Ashtonovoj prevari glumački par još nije komentirao.

Komentara 1

ST
SteveO
11:11 03.10.2011.

PREJADAN pokušaj promocije Ashtonove uloge u Two and a half men ! Pošto tamo pokušava zamjeniti Charlija i glumit zavodnika onda je odlučio pustit i prave tračeve da je \"player\" i u privatnom životu ! Ne, nisi, proziran si i nisi Sheen nit ćeš ikada biti. Kakvo čudo da je postao \"ševac\" od početka nove sezone TAHM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije