Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV debi

Anica Kovač: Zabavila sam se, ali neću postati pjevačica

Anica i Robert Kovac
Goran Jakuš
14.04.2010.
u 20:59

– Drago mi je znati za što sam se sramotila – našalila se Anica te naglasila da je važno pomagati svim ljudima – uvijek i što je moguće više.

Da je bivša misica Anica Kovač u prvom redu svake humanitarne akcije odavno je poznato. No u svojoj želji da pomogne bolesnim osječkim mališanima preksinoć je otišla i korak dalje. Na javnoj televiziji stala je za mikrofon te je u sklopu emisije “Država, selo, grad” održala mini koncert.

Uživala uz mikrofon

– U životu sam pjevala samo na feštama i kao dijete u crkvenom zboru. Znam da nemam neki glas, ali time se ne opterećujem. Miroslav Škoro u emisiju me pozvao preko moje prijateljice Ive Balent. Odmah sam pristala, a tek mi je onda kroz glavu prošlo “Što je meni ovo trebalo?” – kaže supruga nogometaša Roberta Kovača.

Nakon što je razbila početnu tremu i izišla na scenu, sve su brige nestale i osjetila je posebno zadovoljstvo.

– Bilo je fora i meni i onima koji su me kod kuće gledali. Zabavila sam se, ali neću sad otići u pjevačke vode – kazala je Anica. Njezin suprug i troje djece – Marko, Leticija i Viktorija – gledali su je na televiziji te se u miru doma ponosili plemenitom gestom svoje supruge i majke. Naime, osvojeni honorar na kraju emisije udvostručila je vlastitim novcem te je fondaciji “Milo moje” ukupno darovala više od očekivanoga.

– Drago mi je znati za što sam se sramotila – našalila se Anica te naglasila da je važno pomagati svim ljudima – uvijek i što je moguće više.

– Bitno je da se ne izgubimo. U Hrvatskoj se jedino ne mogu pomiriti s negativnim pristupom. Većinom se na sve gleda crno – govori Anica Kovač koja je s obitelji do prije godinu dana živjela u Njemačkoj. Svoje prebivalište zamijenili su Zagrebom, gdje grade obiteljsku kuću.

Još nije spremna za bebu

– Nije još gotova, ne ide to tako brzo. Ni dijete se ne rodi prije devet mjeseci trudnoće – objasnila je Anica, a trudničkim žargonom potaknula je još jedno pitanje.

– Ne, četvrto dijete još nije na putu – kazala je, a onda i otkrila zašto još uvijek nije vrijeme za novu bebu.

– Vremena je malo, a obveza puno. Djeca trebaju stići u vrtić, školu, a Robi ima treninge... Mislim da imam dosta obiteljskih obveza – tvrdi dama čija ljepota s godinama ne jenjava.Da je bivša misica Anica Kovač u prvom redu svake humanitarne akcije odavno je poznato. No u svojoj želji da pomogne bolesnim osječkim mališanima preksinoć je otišla i korak dalje. Na javnoj televiziji stala je za mikrofon te je u sklopu emisije “Država, selo, grad” održala mini koncert.

Komentara 9

KR
krenica
22:54 14.04.2010.

Vidi ovog maraton-majmuna.Tko si ti kenjče jedan?Kretenčino.

OB
-obrisani-
23:39 14.04.2010.

MARATONče, ti si čudo ,takav debil ,a ovladao si internetom..

MA
maraton
22:42 14.04.2010.

Ovo više nije Hrvatska.Postala je miss a nije iz Hrvatske,on igra za reprezentaciju i kapetan ekipe a nikad nije igra u Hrvatskoj.Oboje su se uvukli u \"široke\" nogavice i dile nama lekcije o hrvastvu.I na kraju - otvori paštetu i naći ćeš vlaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije