Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetili im

Angelini i nekim glumcima prijetili nakon premijere filma u Sarajevu

angelina jolie (1)
pixsell
16.02.2012.
u 19:28

Bilo je prijetnji koje su poslane meni, kao i onih na internetu – kaže popularna glumica

Nakon sarajevske premijere filma "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Angelina Jolie, redateljica je otkrila kako su ona i neki glumci dobili prijetnje, pišu 24sata.

– Bilo je prijetnji koje su poslane meni, kao i onih na internetu. Glumci mi se nikad nisu žalili, no čula sam od drugih ljudi da se to događa – rekla je popularna glumica koja je u Sarajevo stigla sa svojim suprugom Bradom Pittom. Dodala je kako su jednom glumcu razbili prozore na automobilu dok su drugom hakirali telefon i e-mailove.

– Ako ništa drugo, film je pokazao što se događa i podsjetio je ljude na probleme u ovoj regiji. Pisalo mi je mnogo ljudi. Ljude se bune i ne dopuštaju nikome da im kaže što trebaju misliti o filmu, jedni o drugima ili o povijesti – kaže Angelina Jolie koja sutra stiže na premijeru filma u Zagreb.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentara 23

HA
Harpoon
19:44 16.02.2012.

Brangelina, nakon premijere svoga prvijenca u Zagrebu, pokušaj snimiti tešku tragediju pod radnim naslovom, Craoatia, zemlja lopovluka,korupcije i nesposobnih vlada. U podnaslovu bi još trebalo stajati, samo Bog može pomoći ovim jadnim, prevarenim, opljačkanim ljudima. Barem dva Oskara su zagarantirana, a Zlatni globus otišao bi Ivi Sanaderu i HDZ-u.

FR
fran108
20:00 16.02.2012.

e angelina neznaš ti kave su gedže, mi sa njima kuburimo već stoljećima. nadam se da će josipović pozvati prijatelja tadića da zajedno pogledaju film u zagrebu. i tako su stalno zajedno.

BN
Brod na savi
19:38 16.02.2012.

Neka vidi svijet sa kim smo mi Hr..ti imali posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije