Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema predaha

Angelina Jolie: Služeći djecu Brad i ja se osjećamo poput konobara

brad pitt
pixsell
13.07.2010.
u 13:16

Svakog smo jutra jako umorni, ne znam kad smo se posljednji put naspavali. Jurimo naokolo, pravimo doručak, pazimo na blizance koji jure po kuhinji, no sad smo već uhvatili ritam, sve uspijevamo.

U jeku promocije svog posljednjeg filma ’'Salt'’ odlično raspoložena Angelina Jolie otkrila je nove detalje vezane uz svoju veliku obitelj. Hollywoodska miljenica objasnila je kako će ona i Brad pred oltar tek kad ih djeca to zamole, no ona su sad posve nezainteresirana za to. Iako se zbog šestero djece već godinama nisu pošteno naspavali, proširenje obitelji nije posve isključeno.

- Svako smo jutro jako umorni, ne znam kad smo se posljednji put naspavali. Jurimo naokolo, pravimo doručak, pazimo na blizance koji jure posvuda po kuhinji, no sad smo već uhvatili ritam, sve uspijevamo. Osjećamo se poput konobara dok im poslužujemo doručak, našalila se Angelina dodavši kako je tata Brad u obitelji glavni kuhar.

- Brad odlično peče jaja sa slaninom, ja se trudim, ali još uvijek nisam tako dobra poput njega. Svi žele njegova jaja. Inače, djeca obožavaju palačinke, posebno Knox koji se jako uzruja ako ih ujutro ne dobije na tanjuru - kaže Angelina. Glumica se prisjetila kako je nekad davno bila jako buntovna osoba, ali je s djecom postala mnogo smirenija i opreznija. Brada Pitta koji je nakon nekoliko mjeseci ‘'kamuflaže'’ napokon obrijao svoju bradu nazvala je ljubavi svog života i muškarcem koji je usrećuje.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
18:04 13.07.2010.

Među tako zaposlenim ljudima, ugodna butler(ica) bi bila dobra ideja.. Barem da spremi doručak.. Nema smisla sve raditi sam ak se ne stigne pogotovo kad su djeca u pitanju. Suvišno rečeno, znam..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije