Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametni roditelji

Angelina Jolie i Brad Pitt za Božić djecu vode na putovanje

angelina jolie
Reuters/PIXSELL
23.12.2012.
u 11:39

Svoje šestero djece glumački par za blagdane vodi u razne dijelove svijeta kako bi naučili kako se tamo svetkuje, a ne poklanjaju im skupe darove

Najpoznatiji glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt ne vole božićne blagdane provoditi na jednom mjestu.

Umjesto da svoje šestero djece daruju skupim darovima, mama i tata u to vrijeme vole ih voditi na putovanja u razne dijelove svijeta u kojima mogu naučiti nešto novo i vidjeti kako Božić slave pojedini narodi.
Još nisu odlčili koja je njihova destinacija za slavlje ove godine, ali sigurni su da će biti zajedno.

- I prije no što smo dobili djecu Brad i ja dogovorili smo se da nikada nećemo raditi u isto vrijeme tako da barem jedno od nas uvijek bude kod kuće. A za blagdane smo uvijek skupa - kazala je Angelina.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije