Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno zaljubljen

Andrej Dojkić ljubio se s novom djevojkom u središtu grada

dojkic
Boris Šćitar/Pixsell
21.06.2011.
u 14:17

Zaljubljeni par prvo se zabavljao u kafiću Orient Express u Teslinoj ulici gdje su izmjenjivali romantične poglede, a nešto poslije ponoći ustali su i držeći se pod ruku krenuli u nepoznatom smjeru, piše Story.

Bivši dečko Petre Sanader Andrej Dojkić ponovno je zaljubljen, otkriva Story. Student pete godine Akademije dramske umjetnosti viđen je prošle srijede u središtu grada kako razmjenjuje poljupce i zagrljaje sa svojom novom djevojkom Ornelom.

Zaljubljeni par prvo se zabavljao u kafiću Orient Express u Teslinoj ulici gdje su izmjenjivali romantične poglede, a nešto poslije ponoći ustali su i držeći se pod ruku krenuli u nepoznatom smjeru. Koliko je ljubav među njima snažna, pokazivali su njihovi osmijesi, a u jednom je trenutku 30-godišnji Andrej djevojku podigao visoko u zrak, nježno joj šapćući na uho.

Zvijezda nekadašnje sapunice „Zabranjena ljubav“ za Story je priznala da je u vezi i kako mu je s novom djevojkom lijepo.

U rujnu prošle godine mediji su ga povezivali sa 22-godišnjom Jasminom al-Ghamel, Hrvaticom libijskog podrijetla, specijalizanticom za inozemne poslove u Ini.

 

Ključne riječi

Komentara 8

CH
chemica
18:52 21.06.2011.

Nikad čuo. Da ste mi rekli kako se Bara Novakova povaljala sa Štefom iz Desnih Štefanjki, već bi mi bilo zanimljivije, a i sami akteri puno \"poznatiji\". Ovako...Zbilja, koji vam dođe taj... Dojkić?

MO
moveax
19:05 21.06.2011.

Nes ti vijesti....hahahahahaha Molim novinarcica da nas informira o danjim koracima doticnog para.

TE
Televizor
18:17 21.06.2011.

Jel se nova djevojka preziva Milanović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije