Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Stradunu

Amerikanci u čudu: Pa zar se s Freemanom može rukovati?

morgan (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/4
03.08.2010.
u 20:00

Uz Morgana Freemana crvenim su tepihom na Stradunu prošetali Gibonni, Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić, Alka Vuica, Ljupka Gojić, Sergej Trifunović, najpopularniji par Severina i Slavko Šajinović...

Na uvijek smirenom licu oskarovca Morgana Freemana bilo je i više nego očito da su ga zatekle i razdragale ovacije kojima je dočekan na crvenom tepihu položenom ispred Kneževa dvora u Dubrovniku. No, slavnog glumca nisu došli pozdraviti samo Dubrovčani već i njegovi sunarodnjaci. Oni, rekli su nam, kod kuće nemaju priliku prići tako velikoj zvijezdi, a kamoli se rukovati s njim. U Dubrovniku je i to moguće. A crveni tepih po kojem su uz Freemana prošetali i mnogi naši slavni i manje slavni bio je uvod u dubrovačku projekciju filma "Invictus", što ga je Morgan Freeman snimio u režiji Clinta Eastwooda, uz glumačkog partnera Matta Damona.

Više od 700 gledatelja

Projekciju u improviziranoj kinodvorani pod zvijezdama vidjelo je više od 700 ljudi. Ostvarena je u suradnji Sarajevo film festivala i Dubrovnik film meetinga, koji već petu godinu zaredom organiziraju Jadranski luksuzni hoteli Gorana Štroka. Sav prihod s projekcije "Invictusa" (ulaznice su se prodavale po 30 kuna) namijenjen je Kazalištu Marina Držića.

Uz Morgana Freemana crvenim su tepihom Stradunom prošetali Gibonni, Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić, Alka Vuica, Ljupka Gojić, Sergej Trifunović, Damir Urban sa suprugom, najpopularniji par Severina i Slavko Šajinović, Enis Bešlagić, Goran Štrok sa suprugom, glumac Leon Lučev, manekenke Helena Šopar i Kristina Šalinović te američki top model Caprice Bourret.

Oduševljenje Elafitima

Freeman je rado odgovarao na novinarske upite, rukovao se i slikao s obožavateljima, a na kraju je oduševljeno izjavio:

– Sigurno ću se vratiti u ovaj prekrasni grad!

Vrijeme prije projekcije hollywoodski je glumac kratio krstareći dubrovačkim arhipelagom u društvu domaćina Gorana Štroka. Posebno su ga se dojmili Elafitski otoci zapadno od Dubrovnika, koje je fotografirao i o kojima se raspitivao.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
22:06 03.08.2010.

on je kresao vlastitu unuku, doduše ne krvnu, mislim da je i njenu baku ostavio radi nje

AV
avileno
22:47 03.08.2010.

A tko ne bi zamjenio baku za unuku!Nemojte biti licemjeri!

AJ
Ajduk
22:02 03.08.2010.

Jel to onaj dasa sto je kresao zeninu prijateljicu ? - eto mode cim izadjes iz kuce stize Kum ili Kuma pa opleti !? A Ameri se cude sto hoce da se rukuje ? Pa Njemu bi trebalo da bude Cast sto mu uopste hoce pruzit ruku- ili gresim, Holivudski frajeri su oslobodjeni svih moralnih skrupula!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije