Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodan i samouvjeren

A. Kutcher potpuno gol nastupio u showu Ellen DeGeneres

ashton
Screenshot
09.09.2011.
u 16:04

– Uskoro ćemo početi, možda se želiš odjenuti? – upitala ga je Ellen, a Kutcher je skinuo ogrtač i odgovorio: – Ne, gotov sam. Plakat za “Dva i pol muškarca” privukao je mnogo pozornosti pa sam odlučio da ću od sada sve raditi gol.

Zgodni Ashton Kutcher zaista nema razloga da se ne osjeća ugodno u vlastitoj koži, a skidanje na reklamnom plakatu za novu sezonu humoristične serije “Dva i pol muškarca” toliko mu se svidjelo da je potpuno gol odlučio nastupiti i u showu Ellen DeGeneres.

Voditeljica je prije početka snimanja emisije ušetala u Ashtonovu garderobu i zatekla ga u kućnoj haljini.

– Uskoro ćemo početi pa se možda želiš odjenuti? – upitala ga je Ellen, a Kutcher je skinuo ogrtač i samouvjereno odgovorio:

– Ne, gotov sam. Plakat za “Dva i pol muškarca” privukao je mnogo pozornosti pa sam odlučio da ću od sada sve raditi gol.

DeGeneres ga je upozorila da to možda i nije najbolja ideja, ali glumac nije odustao od svog nauma. Je li Ashton zaista pred publiku izašao gol gledatelji u Americi vidjet će u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 2

LB
light_blue
17:18 09.09.2011.

Pa mora seriju nekako promovirati, a golotinja uvijek dospije u sve medije!

CI
cindarella81
14:15 10.09.2011.

Boze dragi, pa kud je ovaj svijet krenuo??? Osim sto ovaj zgodni izgleda kao da je dosao iz Biafre, uz to je ta ista americko-propagadna televizija jos 100x gora, jer dopusta ovakve gluposti. Kakav narod, takva im i televizija... I da ovakav talentirani, mladi covjek izvodi ovakve gluposti i pravi toliku budalu od sebe....sorry, ali meni je ta kabala onda pravo cudna....Mozda su svi ti zli duhovi proradili, pa i od najboljih prave lose....Steta,a bas mi je bio drag i fora...blam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije