Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

2Cellos sa Jacksonovom ''Smooth Criminal'' rasplesali Gleeovce

Blatni nogomet
Foto: Pixsell
1/2
28.01.2012.
u 15:13

2Cellos oduševio je glumce popularnog američkog serijala Glee obradom Jacksonovog hita.

Violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić gostovali su u popularnoj američkoj seriji za mlade Glee.

Kao prvi insturmentalisti u povjesti popularnog serijala, 2Cellos oduševili su glumce koji su za njihovu izvedbu Michael Jacksonovog hita ''Smooth Criminal'' imali samo riječi hvale.

Iako će se epizoda u kojoj gostuju naši glazbenici na malim ekranima prikazati tek 31. siječnja, na Youtubeu su objavljeni isječci sa snimanja pa obožavatelji već sad mogu provjeriti kako je nastup zvučao i izgledao.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
17:28 28.01.2012.

jel to orginal ženska ili shemale

MA
maxxxx
23:32 28.01.2012.

ja zbog ove dvojice više ne jedem paštetu...

OB
-obrisani-
14:59 29.01.2012.

NEMAŠ POSAO ILI NE PRIMAŠ PLAĆU VEČ PAR MJESECI, A IMAŠ NAJOSNOVNIJE ZNANJE O RAČUNALIMA I INTERNETU?? Ne brini jer ja sam pronašao rješenje, ponajprije za sebe a sad pokušavam pomoći i ostalima. Radi se o poslu u kojem je jedino što je potrebno slobodno vrijeme i strpljenje. Kad sam ulazio u ovo bio sam pomalo skeptičan, no sad kad vidim da se na tome da zaraditi od 75 – 200$ tjedno moja skeptičnost je prerasla u ozbiljnost da proširim svoj posao. Ukoliko i ti nemaš financijskog izlaza, a znaš da svaka kuna dobro dođe, javi mi se na mail: strpljenjemdozarade @ gmail . com i već danas zaradi svojih početnih 17$!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije