Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA PROTIV ŠPANJOLSKE

Da vas čujemo: Ide li Hrvatska večeras u finale?

Hrvatska - Poljska
Foto: EHF
29.01.2016.
u 13:00

Euforija je na vrhuncu, čeka se naš ulazak u finale i toliko željeno europsko zlato!

Hrvatski rukometaši večeras od 21 sat napadaju europsko finale. Nakon veličanstvene predstave protiv Poljaka, u Krakovu nas čekaju Španjolci. Stari poznanici s kojima je uvijek borbeno također nikada nisu bili europski prvaci. 

Euforija je na vrhuncu, čeka se naš ulazak u finale i toliko željeno europsko zlato! Hoćemo li razbiti Hispanose? Zanima nas vaše mišljenje. Glasujte u anketi, a svoje mišljenje možete ostaviti u komentaru ispod članka.

>> Navijači odmah ujutro napunili avion za Krakov, a putuju i automobilima, kombijima...

>> Hrvatsku euforiju sad ni Freud ne bi smirio, može se samo jahati na tom valu...

>> Španjolci u čudu: Opet ti Hrvati na putu do medalje

>> Srbi o slavlju naših rukometaša: To je jedna od najvećih pobjeda u povijesti sporta!

Komentara 11

DA
Dankoo
15:10 29.01.2016.

idu španjolci... već se osjeti rzanje njihovih konja al gle... IDU I HRVATI !!! boj će bit straaašan, za krst časni i zlobodu zlatnu braćo, da vas još jednom sve izljubim i ... ....uajmoooooOOOOOO "navik živi onaj ki zgine pošteno"živi onaj ki zgine pošteno"

DU
Deleted user
15:57 29.01.2016.

Voljela bi biti potcjenjena od Španjolaca.....ali mora se posložiti.....prvo golman kao i protiv Poljaka sa bar 50% obrana u prvom dijelu....potom dobra i aktivna obrana......lako i brzo pogađanje bare.....precizna ruka Kopljarova....i raspucana hrvatska djeca....sigurno je , necu gledati direkt....ako prođemo gledat cu i uživati...

GU
General_U
14:05 29.01.2016.

igramo toplo hladno večeras opet briljiramo i idemo u finale do sada smo igrali jednu utakmicu loše a onda vije dobre sudeći po tome večeras opet dobri i pobjeda idemo kaubuji .Hrvatska!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije