Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNI IZBORNIK

Babić objavio širi popis za kvalifikacijski turnir za OI, evo na koga računa

Željko Babić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
08.03.2016.
u 15:17

- U ovom trenutku možemo biti zadovoljni formom naših reprezentativaca koje pratimo i koji sa svojim klubovima postižu očekivane rezultate - rekao je izbornik Željko Babić.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić je u utorak objavio širi popis od 28 igrača na koje računa za nadolazeći kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koji se od 8. do 10. travnja igra u Danskoj.

- Uoči kvalifikacijskog turnira u Danskoj, gdje nas očekuju iznimno važne utakmice za plasman na OI u Brazilu, odabrali smo 28 imena. Od ovih kandidata koji su na popisu bit će naknadno odabrani putnici za Herning. Do početka priprema najvažnije je da igrači stignu zdravi. Vjerujem kako ćemo imati još nekoliko dana više za samu pripremu, ali i adekvatan oporavak od silnih napora. U ovom trenutku možemo biti zadovoljni formom naših reprezentativaca koje pratimo i koji sa svojim klubovima postižu očekivane rezultate - rekao je izbornik  Željko Babić

Kandidati za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre su: 
Mirko Alilović - HC Veszprem
Ivan Pešić - HC Meshkov Brest
Filip Ivić - HC PPD Zagreb
Mate Šunjić - HC Creteil
Ivan Stevanović - HC PPD Zagreb
Manuel Štrlek - HC Vive Tauron Kielce
Lovro Šprem - HC PPD Zagreb
Lovro Mihić - HC PPD Zagreb
Ivan Čupić - HC Vive Tauron Kielce
Zlatko Horvat - HC PPD Zagreb
Jerko Matulić - HC Chambéry
Ilija Brozović - THW Kiel
Krešimir Kozina - HC Flensburg-Handewitt
Tin Kontrec - HC PPD Zagreb
Marino Marić - HC Melsungen
Marko Kopljar - HC Barcelona
Luka Šebetić - HC PPD Zagreb
Denis Buntić - HC Vive Tauron Kielce
Šime Ivić - HC Nantes
Igor Karačić - HC Vardar
Luka Cindrić - HC Vardar
Domagoj Duvnjak - THW Kiel
Nikola Špelić - HC Maribor
Domagoj Pavlović - HC PPD Zagreb
Marko Mamić - HC Dunkerque
Ivan Slišković - HC Veszprem
Jakov Gojun - HC Füchse Berlin
Stipe Mandalinić - HC PPD Zagreb

Hrvatska na kvalifikacijskom turniru, koji se od 8. do 10. travnja igra u Herningu u Danskoj, igra protiv domaćina te Norveške i Bahreina.

>> Dali su šest reprezentativaca, a klub u Drugoj ligi...

Komentara 6

Avatar nisamgladan
nisamgladan
16:38 08.03.2016.

A zar mi u Lijepoj našoj osim Zagreba tj. PPd-a nemamo više nigdje dobrog rukometaša. Što je npr. sa Nexe-om koji je već godinama doprvak Hrvatske? Zar tu nema barem 1-2 potencijalna kandidata za reprezentaciju?

MA
mađar
16:42 08.03.2016.

Baj, baj Brazil. Mogao je pozvati još 2o igraca za koje nikad nitko nije čuo..Sarač bi još danas bio bolji od nekih sa spiska. Ne znam zbog čega je neznalica Matulic na spisku i jos neki anonimci.Golmana ima više negoo druge dvije reprezentacije. No možda nam opet pomogne viša sila kako kaže Babic , jer on je VELIKI STRUČNJAK I SAMOSTALNO DONOSI ODLUKE.

KU
kupatilo
05:10 13.03.2016.

Mislim daje spisak uglavnom realan.Naravno pola ih nece ici a nadamse da medju nima nece biti Alilovica.Imamo stvarno jaku ekipu al ako golman nije dio ekipe a uglavnom mora biti i pola ekipe onda tu uspjeha nema a Alilovic nikad i nije bio reprezentativni golman.Solidan klupski i toje plafon.Neke lopte pa cak vecina bi ga pogodile al se covjek izmakne.Nekad me cudi kako ima toliko ispjeha izmaket se vecini lopti.Pravi golman i osrednje ekipe napravi vrhunskim a mi imamo dosta dobri al nijednog odlicnog a Mirko nije ni u kategoriji dovoljan a kamoli dobar ili vrlo dobar da nekazem odlican.Takvog nemamo.Stojanovic naginje na vrlo dobar a Ivic bi to tek mogao postati dok Pesic je ostao samo na perspektivi i takav ce i zavrsiti karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije