Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregazili Borac

Zagrebov uragan začinio Stevanović sa 23 obrane

Ivan Stevanović
Igor Kralj/PIXSELL
07.10.2015.
u 09:48

Šalio se Vujović: 
Dvoršeku bi bilo bolje da je bio bolestan, nije lako ovako debitirati

Rukometaši PPD Zagreba brzo su se oporavili od šokantnog poraza od Veszprema u Ligi prvaka (20:21) prošle subote pred 15.000 gledatelja u zagrebčakoj Areni. Bez ozlijeđenih Pavlovića, Stepančića i Kovačevića nanijeli su banjalučkom Borcu u SEHA Gazpom ligi, jedan od najtežih poraza u njihovom Boriku.

Osmi put manje od 22

„Plinari" su slavili sa 35:21. U osmoj utakmici ove sezone ostavili su suparnike ispod 22 pogotka. A ovoga puta najzaslužniji za mali broj primljenih pogodaka bio je Ivan Stevanović. Obranio je 23 lopte od 44 šuteva što je gotovo 50 posto uspješnosti.

No, najveća vijest je povratak Josipa Valčića. Nakon pet mjeseci na parket se vratio srednji vanjski zagrebaša. Postigao je pogodak iz dva pokušaja, no još nije sigurno hoće li putovati za Pariz, na nedjeljni susret četvrtog kola Lige prvaka. Pogotovo neće imati potrebe da igra još nedovoljno oporavljen ako će moći igrati Pavlović, Stepančić i Kovačević. A prema informacijama iz kluba sva trojica bit će spremni za PSG.

Tražio ozbiljnost

- Tražio sam i dobio ozbiljnost i pravi pristup. Malo sam se bojao ove utakmice jer nam je došla u nezgodnom trenutku, nakon teškog poraza od Veszprema. Uz to igrali smo bez trojice bitnih igrača. Uz svo dužno poštovanje Borcu i Borisu Dvoršeku, njihovom treneru i mom prijatelju, mi smo u ovom trenutku puno bolja momčad. Rekao sam Dvoršeku, naravno u šali, da je trebao biti bolestan jer nije baš zgodno debitirati na klupi protiv nas – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Najbolji strijelci kod PPD Zagreba, pred 2000 gledatelja, bili su Sabljić (6 pogodaka), Šebetić (6), Kontrec (5), Šprem (4) i Horvat (4).

U drugoj jučerašnjoj utakmici Spartak je u Subotici izgubio od skopskog Vardara (Lacković 1, Cindrić 3) sa 27:36.

>>Domagoj Pavlović: Cilj mi je da drugi kopiraju moje finte

Komentara 1

DU
Deleted user
07:55 10.10.2015.

Zagreb je najbolji!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije