Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb dočekuje Veszprem

Veselin Vujović: Ne pucam iz prazne puške!

17.09.2015., Arena Zagreb, Zagreb - 1. kolo Velux rukometne lige prvaka: RK Zagreb PPD - THW Kiel. Zlatko Horvat.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.10.2015.
u 08:50

- Zahvaljujući gradonačelniku Milanu Bandiću, našla su se dodatna sredstva za Arenu.

Rukometaši PPD Zagreba u subotu igraju novu veliku utakmicu. U goste im dolazi mađarski Veszprem, jedina momčad koju u posljednje dvije godine nisu uspjeli pobijediti, bilo u Ligi prvaka ili SEHA Gazprom ligi. Ono što je važno, igra se u Areni (20 sati) i bit će izravan prijenos na HTV 2.

- Zahvaljujući gradonačelniku Milanu Bandiću, uspjela su se naći dodatna sredstva za Arenu pa ćemo preostale utakmice Lige prvaka do kraja godine igrati u Areni. Što se tiče HRT-a moram napomenuti da nemamo problem sa sportskom redakcijom koja nas korektno prati. Problem očito leži negdje drugdje. Nadam se da će se i to uskoro riješiti pa da će sve naše utakmice Lige prvaka biti na drugom programu - rekao je Ante Ančić, direktor kluba.

Upitan nastup Stepančića

U momčad se vraća Zlatko Horvat, koji je odradio kaznu – nije igrao jednu utakmicu zbog crvenog kartona protiv Kiela.

- Ne znam hoćemo li biti kompletni jer su Luku Stepančića uhvatili bolovi u leđima. Nije trenirao nekoliko dana. No, bez obzira na to igrao on ili ne, mi smo uvijek favoriti u Areni. Da, čak i protiv Veszprema, momčadi koja je možda u ovom trenutku najbolja u Europi. Odlično su pokriveni na svim pozicijama. U redu, neće biti ozlijeđenog Laszla Nagya. Palmarsson i Slišković još se nisu do kraja uklopili u njihov sustav igre. Ali, i dalje su jaki. Tu su Alilović, Mikler, Ilić, Sulić, Ugalde, Zeitz, Nilsson - istaknuo je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Tko bi rekao da će subotnja utakmica biti derbi trećeg kola skupine. "Plinari" imaju četiri, a mađarski prvak tri boda.

- Bit će to šahovska partija, borba do posljednje kapi krvi. Neće biti odstupanja ni za milimetar. Mi možemo izgubiti utakmicu... ali teško - istaknuo je Vujović i objasnio način na koji bi Veszprem mogao slaviti u Areni.

Treba slušati glavu, ne srce

- Morali bi iskrvariti na parketu, morali bi odigrati disciplinirano cijelu utakmicu u napadu i obrani. Morali bi na kraju krajeva imati mu... veća od crkvenog zvona. Eto to sve bi oni morali napraviti da nas pobijede. A vjerujte, mi sve to imamo. I ne pucam iz prazne puške kada to govorim - istaknuo je Vujović.

Dobra je vijest što je s treninzima počeo Josip Valčić, prvi srednji vanjski kluba.

- Da je po njemu, on bi već igrao protiv Veszprema. Ne da neće igrati protiv Veszprema, već neće igrati ni onu sljedeću utakmicu protiv PSG-a u gostima. U njegovu slučaju moramo slušati glavu, a ne srce. Kad bude sto posto spreman, onda ulazi u kadar - istaknuo je Vujović.

>>Zbog straha u Arenu dolazi samo 400 navijača Veszprema

>>Vujović 'oprao' HRT usred emisije: Dođite u Arenu jer na TV-u će prikazivati proizvodnju ajvara

Komentara 1

DU
Deleted user
07:32 04.10.2015.

Vujo, ma ti si dar za rukometaše Zagreba! A mora se koji puta i izgubiti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije