Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalno klađenje

Suđenje Karabatiću: Zatvorite ovo razmaženo derište francuskog sporta

Nikola Karabatić
Foto: DPA/PIXSELL
23.06.2015.
u 14:22

Francuski tužitelj Patrick Desjardins zatražio je kaznu za Karabatića od tri mjeseca zatvora i 30.000 eura

Najboljem svjetskom rukometašu, Nikoli Karabatiću, te njegovu bratu Luki i suigračima iz Montpelliera, Mladenu Bojinoviću, Draganu Gajiću, Issamu Teju i Samuelu Honrubiji u Francuskoj se sudi za ilegalno klađenje i namještanje utakmice s Cesson-Rennesom iz 2013. godine. Francuski tužitelj Patrick Desjardins zatražio je kaznu za Karabatića od tri mjeseca zatvora i 30.000 eura.

– Vaše opravdanje kako niste ništa znali ne može vam biti alibi. Ništa što se dogodilo nije se dogodilo vama iza leđa – oštar je bio tužitelj prema Karabatiću te je dodao:

– Gotovo sve uplate na spornu utakmicu obavile su obitelji igrača Montpelliera. U više gradova i u različitim okolnostima. Ne postoji mogućnost da je to bilo slučajno. Država mora održati lekciju razmaženom sportskom derištu i ostale upletene u ovu prijevaru.

Karabatić je odbacio sve optužbe o namještanju.

>>Karabatiću, najboljem rukometašu svijeta, prijeti pet godina zatvora

Komentara 1

WL
WL
12:56 26.06.2015.

hrvatska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije