Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh zagreba

Šprem: Velik je to uspjeh, ali treba ga zaboraviti...

Lovro Šprem
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
29.09.2014.
u 13:40

Bio bi doživljaj ovdje upisati pobjedu. Nije dobro... Nešto moramo promijeniti – rekao je razočarani Steffen Weinhold

Ključni trenutak utakmice između PPD Zagreba i Kiela bilo je izjednačenje u 42. minuti (16:16).

- U prvom poluvremenu smo brzali u napadima. Zbog toga smo radili puno pogrešaka koje momčad poput Kiela zna iskoristiti. Bili smo malo zgrčeni, ali vjerovali smo u ono što radimo i nismo posustajali. Obrana je držala čitavu utakmicu što je uistinu nevjerojatno. Ni u jednom trenutku nismo pali psihički, emocionalno ili na bilo koji drugi način. Mislim da je to na kraju iznjedrilo pobjedu – rekao je Lovro Šprem.

Obrana nije dala proći ni najboljem igraču svijeta, našem reprezentativcu Domagoju Duvnjaku koji je dao svega tri gola. Kielu je ovo treći poraz u sezoni, a igrači kažu: ‘Ovo nije dobro’.

- Dvorana je lijepa i velika, atmosfera je posebna. Bio bi doživljaj ovdje upisati pobjedu. Nije dobro... Nešto moramo promijeniti – rekao je razočarani Steffen Weinhold iz poraženog njemačkog kluba.Nakon Kiela PPD Zagreb se već okreće novoj utakmici. Danas putuju za Skopje gdje sutra igraju utakmicu 5. kola SEHA lige protiv Vardara:

- Trebamo zaboraviti ovu pobjedu jer tek je prvo kolo. To je uistinu veliki uspjeh, ali nećemo se zadovoljiti s tim. Ako još koju utakmicu izgubimo, onda nam ova pobjeda ništa ne znači. Postavili smo neke nove kriterije kojih se sada treba držati – zaključio je Šprem.

Komentara 1

GA
Gambit
18:44 29.09.2014.

Hoćemo još! Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije