Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLUŽIN NASLJEDNIK

Rukometna reprezentacija dobila novog izbornika!

Željko Babić
Marko Lukunic/PIXSELL
27.02.2015.
u 16:49

Babić je bio Balićev favorit, a pomoćnik novom izborniku bit će bivši kapetan reprezentacije Petar Metličić.

Željko Babić novi je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije. Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza odlučio je danas da će Babić naslijediti Slavka Golužu te prihvatio Ivana Balića za glavnog koordinatora za muški rukomet.

Iako se spominjalo da će reprezentaciju preuzeti Zvonimir Serdarušić, HRS se na kraju odlučio za mlađeg trenera. Babiću su 43 godine, a trenutno vodi Meškov iz Bresta. Bio je pomoćnik Slavku Goluži u reprezentaciji te u PPD Zagrebu.

Babić je bio Balićev favorit, a pomoćnik novom izborniku bit će bivši kapetan reprezentacije Petar Metličić.

>> Noka Serdarušić izlazi iz 'igre', traži se mlađi izbornik

Komentara 4

ZA
zamorac
18:23 27.02.2015.

djeluje nestvarno,smijenili Golužu i stavili njegova pomoćnika za izbornika a sve s namjerom da bude bolje Po kojem kriteriju je ovaj odabir? A Noka dokazano svjetska klasa nije bio dovoljno dobar !!!

MA
maxxxx
18:01 27.02.2015.

ako je bio goluzin pomocnik onda smo si stvarno puno pomogli, jel nema neki koji koji je nesto postigao u trenerskoj karijeri? btw. gdje je vidoviti mrvec koji je prije dva mjeseca znao da noka sigurno dolazi?

MA
marijanagorera83
17:40 27.02.2015.

Nadam se da će ova kombinacija u hrs omogučiti kvalitetniji rukomet od strane hrvatske rukometne reprezentacije jer je vidljiv rast rukometne igre u drugim reprezentacijama koji se oslanjaju na brži i kreativniji stil s jasnim zadaćama pojedinaca u oba pravca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije