Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedili metalurg

Kolo sreće u ‘šahovskoj’ utakmici okrenulo se na stranu “plinara”

zlatko horvat
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/7
11.10.2014.
u 22:15

Vujović ljut na napad, vanjski igrači postigli su samo šest pogodaka

Rukometaši PPD Zagreba upisali su i drugu domaću pobjedu u Ligi prvaka. U utakmici protiv Metalurga koja je nalikovala šahovskoj partiji “plinari” su iščupali bodove u posljednjih desetak minuta utakmice.

- Nismo zaslužili poraz. To nikako. Barem smo trebali bod osvojiti. Naravno, nikako ne želim ovom izjavom umanjiti pobjedu Zagrebaša - rekao je Lino Červar, trener Metalurga.

Ali, imao je Lino utakmicu u svojim rukama, mini serijom je stigao od 11:13 do 15:13, no onda su njegovi igrači napravili nekoliko pogrešaka što su Zagrebaši iskoristili.

Červar: Suci su se slabo kretali

- Nije samo da su moji igrači griješili. Što reći o slovenskim sucima. Nekako mi se čini da su u slaboj fizičkoj kondiciji. Malo su se slabo kretali. Oni koji razumiju rukomet shvatit će što sam mislio reći - rekao je Lino.

Očigledno je mislio da su suci pomagali Zagrebašima, no griješili su oni na obje strane i sigurno nisu krivici za treći uzastopni poraz Metalurga u Ligi prvaka.

- Iskreno, moram biti zadovoljan samo sa dva osvojena boda. Igrom moje momčadi ne mogu nikako biti zadovoljan. Slabo smo u obrani zatvarali sredinu, a baš su u sredini gosti bili najopasniji. Lijepo sam govorio mojim igračima koju fintu najčešće koristi Mojsovski. Badava, kao da me nisu slušali i čovjek na tu fintu prođe četiri puta. Slažem se sa kolegom Červarom da nisu zaslužili poraz. Ali znate kako je, kolo sreće otišlo je na našu stranu i jedino je bitno da smo osvojili dva nova boda - rekao je Vujović.

A što reći za napad?

- Užas. Nismo imali niti jednog raspoloženog šutera za njihovu 6-0 obranu - naglasio je trener Zagrebaša.

Posebno je bezopasna bila desna strana napada “plinara”. Luka Stepančić za dva pogotka potrošio je šest lopti, a Luka Šebetić je četiri puta šutirao i sva četiri puta promašio. Vujović je bio toliko očajan da je u jednom trenutku zaigrao sa Horvatom na mjestu desnog vanjskog pucača.

Horvatovi precizni lobovi

Ništa bolja nije bila ni lijeva strana napada. Sandro Obranović postigao je tek jedan pogodak, uz četiri promašaja. Eh, kad bi se barem tako skoro vratio Stipe Mandalinić, jedini pravi šuter. Sreća da je Horvat bio sto posto precizan iz sedmeraca.

- Upozorio sam Kocića da se spremi na lob. Nije me poslušao i Horvat je dva pogotka postigao lobom. Ali, treba i znati tako dobro lobati iz sedmerca - zaključio je Lino Červar kojeg u sljedećem kolu čeka Kiel u Skoplju.

>>Plinari sedmi klub Europe, Metalurga na toj karti nema

Komentara 3

Avatar franioprvi
franioprvi
23:20 11.10.2014.

Pa koji je bio rezultat ? ????

HR
HR4ever
01:24 12.10.2014.

Rezultat procitajte u sutrasnjem ::::Premium izdanju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije